2777
2789

چندسال قبل از من شوهرم یکیو میخواد خانواده ها بخاطر مسائل فرهنگی راضی نمیشن و اینام تمومش میکنن 

هفت ساله ازدواج کردم دوتام بچه دارم

شوهرم همون اوایل جریان این دختره رو برام گفت منم مشکلی نداشتم چون تموم شد و رفت و من زنش بودم نه اون

یک ساله که این خانوم به بهانه های مختلف پاش باز شده به زندگی من اون اوایل به بهانه درد و دل که داداشم تصادف کرده و فلان چند روز ارتباط گرفت شوهرمنم ساده و نفهمه تو رودرواسی جواب اینو میداد بدون اینکه من بفهمم پیاماشم پاک می کرد و من از مشکوک بازیاش و پرینت خطش فهمیدم و خودش گفت فلانیه من زنگ زدم به دختره تا فهمید کی ام قطع کرد و دیگه جواب نداد و به شوهرمم دیگه پیام نداد

چند ماه بعد باز پیداش شد به بهانه ای پول میخواست از شوهرم که نداد بهش هی خواستم بشونمش سرجاش شوهرم گفت نه فقیرن و این حرفا گناه داره 

حالا پیام میده این چند روز بهانه کار برام پیدا کن، شوهرم تو بک شرکت بزرگ مهندسه وتاحالا واسطه خیلیا شده و بردتشون سرکار  جواب اینم یکی درمیون میده این اواخر که خیلی روش حساس شدم و رومخمه هرچی میگم بلاک کن میگه نه زشته

به مادرش گفتم از اول جریانو میخواست بره در خونه دختره که نذاشتم با شوهرمم میخواست دعوا کنه که باز نذاشتم چون شوهرم خیلی حساسه مسائل زناشوییمون بیرون از خونه برده نشه و اگه بفهمه بیشتر از این پنهانکاری می کنه و دیگه هیچ وقت باهام صادق نیست 

یه راه جلوم بذارین دم این دختره رو قیچی کنم بدون اینکه شوهرم بفهمه یا حساس بشه

با اجازه اسی بچه ها میشه تاپیک یکی مونده به اخرم رو گزارش بزنید. براتون صلوات میفرستم 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم تمام پیام های دختره رو حذف میکنه و من از پرینتش میفهمم هرچی میگم حذف نکن گوش نمیکنه

خیلی جدی صحبت کن بگو جلو خودم بهش زنگ بزن و بگو دیگه حق زنگ و پیام دادن نداری و بلاک کنه بگو باز بفهمم آبرو ریزی میکنم واگه قبول نکرد بگو میرم به خانواده ها میگم و پرینت ها میبرم شکایت میکنم ببینم چرا این خانم با شما در ارتباطه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

اینم بگم تمام پیام های دختره رو حذف میکنه و من از پرینتش میفهمم هرچی میگم حذف نکن گوش نمیکنه

شوهرت اگه بخواد زندگیشو حفظ کنه جوابشو نمیده رودربایستی نداره طرف نامزدش بود طبیعیه تو نخوای اینا باز ارتباط بگیرن. حواستو جمع کن، تو سطل اشغال گوشیش نمیتونی پیامارو ببینی؟ 

به نظرم با یه خط دیگه تماس بگیر و باهاش جدی جرف بزن و بگو اصلا خوشت نمیاد که با شوهرت درارتباط باشه تهدیدم بکن بگو اگه بیای تو شرکت شوهرم مشغول به کار بشی یکارب میکنم یه هفته بیشتر موندگار نشس خودت واسه آبروت از اونجا بیای بیرون😑

چقدر یسری زن ها جن*ده و هر*زه شدن

به شوهرتم بگو که باید بلاکش کنه اگه به زندگیش و زنش علاقه داره

یواشکی بلاکش کنم تو گوشی شوهرم متوجه میشه؟

آره از بلاک در میاره بهش می‌رسونه با خط دیگه که بلاکم کردی شل بازی در نیار جدی باش با شوهرت 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍