2777
2789
عنوان

چیزی به 30سالگیم نمونده

171 بازدید | 17 پست

داشتم فکرمیکردم خیلی از اطرافیانم ازدواج کردن حتی بچه دوم هم دارن

ولی من نمیخوام برام اهمیتی داشته باشه بلخره هرکسی تو یک مسیری قرار داره و ما باهم فرق میکنیم

نه خبری از خواستگار و نه ازدواج 

دارم فکرمیکنم کمی پس انداز کنم گیتار بخرم و تو دوره دیگه از زندگیم برم کلاس نقاشی چیزایی که خیلی دوس داشتم اما شرایط نبود ..به سلامتیم برسم

خب چندان مهم نیست نیست هیچکس برامون تعیین تکلیف نکرده که باید یک مسیر رو تا اخر عمر پیش بری هدفامون میتونن تغییر کنن

حقیقتا ی چیزایی دسته خودمون نیست و هیچ دخالتی نداریم

پس بهتره بیخیال باشیم یکم...  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

بچه دوم تو ۳۰ سالگی ظلمه بخدا

عشق کن، ورزش کن، کارای مورد علاقتو بکن، کار کن

ازدواج دیر نمیشه

مواطب باش به خودت بدهکار نمونی

نگی چرا فلان کارو نکردم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیالی بهتره 

من ولی من نمیتونم  گند زدم به زندگیم واسه این چیزا 

میدونم تهش چیزی نیست ازدواج 

بدبختی هام چند برابر میشه ولی همش حس میکنم از بقیه عقب افتادم میام 

دارم عقلم رو از دست میدم 

بچه دوم تو ۳۰ سالگی ظلمه بخداعشق کن، ورزش کن، کارای مورد علاقتو بکن، کار کنازدواج دیر نمیشهمواطب باش ...

اره اکثر دوستان و فامیلامون همینن

حالا جالبه هروقت منو میبینن کی میخوای عروس بشی  

بچه دوم تو ۳۰ سالگی ظلمه بخداعشق کن، ورزش کن، کارای مورد علاقتو بکن، کار کنازدواج دیر نمیشهمواطب باش ...

متوجه نمی شم بچه دوم تو سی سالگی ظلمه یعنی چه ؟

یکم توضیح میدید بی زحمت

هنوز سی سالت نشده، نا امید نباش. یه جوری میگی انگار شصت ساله داری میشی.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

بیخیالی بهتره من ولی من نمیتونم گند زدم به زندگیم واسه این چیزا میدونم تهش چیزی نیست ازدواج بدبختی ...

منم تقریبا مثل تو بودم

تازه خونواده هم هرروز بهم  میگفتن عقبی و30سالت شده

ولی واقعا هیچی نیست .اگر مستقلی و شاغلی زندگی همینه ..خواستگار که بی در و پیکر باشه زیاده که خرجشونو بدی و تازه داغونن

همین مجردی زندگی کردن چشه که با ی پشمالوی بیکار و غرغرو شریک بشی(همیشه همینو میگم با خودم)  

یعنی دیره برای بچه دوم داشتن؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اره اکثر دوستان و فامیلامون همیننحالا جالبه هروقت منو میبینن کی میخوای عروس بشی

من خواهرم بچه دار نمیشد مادرشوهرم مدام میگفت چرا بچه دار نمیشه وقتش نیست بچه دار شه منم یه بار خسته شدم گفتم مشکل دارن بچه دار نمیشن دیگه هیچ وقت نگفت انگار منتظر بود اینو از دهنم بشنوه تا خیالش راحت شه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من خواهرم بچه دار نمیشد مادرشوهرم مدام میگفت چرا بچه دار نمیشه وقتش نیست بچه دار شه منم یه بار خسته ...

خواهر این قدیمیا بودن جین جین میاوردن به فکر آیندشون نبودن

الان که اون دوره نیست

الان بهزیستی هم بخوای بچه بیاری تا حداقل جیزی به اسم بچه نزنی منظورم ملک یا ارثی بهت نمیدن 

بچه اوردن مگه به این راحتیاس

اره اکثر دوستان و فامیلامون همیننحالا جالبه هروقت منو میبینن کی میخوای عروس بشی

زر زیاد میزنن بلانسبت

من که ازدواج کردم رو یه عده میگن کی بچه دار میشی 

کلا در دهنشون بازه همیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی