دارن کوچمونو اسفالت میکنن یعنی زیرسازی اسفالت خونه طوری میلرزه که هربار میرم رو بچم که خدایی نکرده چیزی نشه دارم از ترس میمیرمممممممم یک هفتس دارن انجام میدن امروز افتضاحه قلبم داره می ایسته
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
ول کن میلرزه ولی نمیریزه ما چی بگیم قراره تونل کن (مترو) از زیر خونمون رد بشه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
رسید نزدیک خونه برو بیرون کارشون زود تموم میشه ی روز کوچمون رو داشتن میکندن برای آسفالت صبح شروع کردن منم دید رو کوچه نداشتم فقط صداش بود ساعت حدود ۳ رفتم آشغال بزارم دیدم یا خدا از اول تا آخر کوچه رو شخم زده بودن همش تکه های درشت آسفالت بود
وای چقدر ترسناک واقعا به ساخت خونه اعتماد دارید؟اخه تونل کننننننن خعیلی عظیم و وحشتناکهچجوری اخه متر ...
برف از نزدیک ندیدی؟💔
تونل کن ها مهندس دارن همچیز رو بررسی میکنن بعد خیلی پایبنه حدودا ۶۰ متر
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️