2777
2789
عنوان

دزدی بچه فامیل از خونمون😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو ک قطعا میکنم.یعنی میگی بیخیالش شم؟

چرا بیخیال بکشش یه گوشه گوشش رو بپیچون دخترت ازش یاد نگیره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

زنگ زدم گفتش ک از بچه ها پرسیده بازی کزدن گذاشتن سر جاش

قطع رابطه کن خوشت میاد با همچین ادمایی رفت و آمد کنی خیلی سمین خانوادگی دختره ک دروغگو مادره هم همش خودشو گول میرنه و حقو میده به بچش همچین رفت و امدایی بدردنمیخوره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
پدرو مادر بچه مگه میشه متوجه نشن همون اول باید واکنش نشون میدادی الان هم فردا حتما تماس بگیر وپیگیر ...

شدیدا بهشون بر میخوره و واقعا دختره به حدی بلده که تصورش نمی‌کنید مادرش میره سر کار پدرش هم همینطور برای همین مدام تنهاس و آنچنان نظارتی نیست

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
وای فکر کردم نهایت 6 سالش اینا باشهاون بچه نیستا استارتر

دقیقا من ۳/۴سالم بود معنی مفهمومی از دزدی نداشتم یچی یادم نی از بچه فامیلمون اوردم باخودمه مامانم دید ب بابام گفت برگردوندن  و قشنگ طوری بابام باهام برخورد کرد فکر کنم ساواک اون اخطار رو ب حبسیا نداده بود😬

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

چی بگم والا از این مدل تربیت بچه یعنی از وسایل و جیب بچه اش خبر ندارد انقدر سرش شلوغه

کارمندن و بچشون هم خیلی زرنگ میگه خودم خریدم

این کارو ک قطعا میکنم.یعنی میگی بیخیالش شم؟

به نظر من بهش بگو و پس بگیر ، هیچ وی مهمتر از روحیه ی دخترت نیست ، بعداً  براش نهادینه میشه که هرکس وسایلش برد یا بهش آسیب زد مهم. نیست ، مهم اینه که اون طرف ناراحت نشه

حتما

عزیزم شما نمیتونی از حق بچت دفاع کنی،در آینده اونم همینجور میشه.

یعنی چی از معاشرت با آدم‌های دزد لذت میبری؟اینها یه زمانی زخم اصلی رو به زندگیت میزنند.قاطع باش .

اگه نمیتونی پس بگیری،حداقل قطع رابطه کن.کاربر رستگاری پیشنهاد خوبی داد.انجام بده.شما میترسی،این ترسه که مانع انجام درست کار میشه

بگو مثل اینکه حین بازی کردن دخترم اسباب بازیشو داده به دخترتون بعد الان پشیمون شده از همون موقع که ش ...

میزنه زیرش ک ن نداده ب من و اینا تهش خودم خراب میشم یا میگه که مگه چه ارزشی ذاشت که ب رومون زده وای خدایا از ذست اینا من چیکار کنم شدیدا گیر افتادم بخدا

بگو خب چرا بردارع میدونی دست دزد تو خونت بیاد برکت از خونه و زندگیت میره اگه مامانشم ناراحت شد و معذ ...

مامانش قطعا انقد خوب برخورد نمیکنه از اون تایپ آدمایی که حتی اگه متوجه ام بشه جلوی من اعتراف نمیکنه و دست پیشو میگیره