2777
2789
عنوان

دزدی بچه فامیل از خونمون😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 102 پست
یه جعبه بگیر بالای کمد بذار . دزدی چیه دیگه کاش بچه ها رو از چیزایی که می‌خوان سیر نگهداریم

واقعانم آخه دختر گنده تو چی میگی بخدا تموم اتاق ریخته بود بهم من سرم گرم مهمونی بود 

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
اخه آشنا نزدیک نمیتونم کلا قطع کنم باهاش

از آرامش خودتو بچت مهم تره؟قط نکن کمش کن خودش متوجه میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادره باید بچه رو جمع کنه دیگه .

بخدا یخچال دوقلو برا دخترم گرفتم دومین روز پسر جاریم آمد شکست مادرش یه عذر خواهی نکرد پسرش ۶سالش‌بود

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

بخدا یخچال دوقلو برا دخترم گرفتم دومین روز پسر جاریم آمد شکست مادرش یه عذر خواهی نکرد پسرش ۶سالش‌بود

بعضیا بیخیالن. من ایندفعه که خواهرشوهرم اومد دو تا پخچال دوقلو برا دخنراش خریدم برا پسرشم یه ماشین کششی ولی اسباب بازی های شکننده بچه خودمو جمع کردم . با بقیه هم کلی بازی کردن .

کارمندن و بچشون هم خیلی زرنگ میگه خودم خریدم

خب مگه نیمدونه دختر شما این اسباب بازی رو داره به نظرت واقعا منطقیه فکر کنه دیروز دخترش با این اسباب بازی تو خونه شما بازی کرده یهو فردا این اسباب بازی از کجا پیدا شد کی وقت کرد دختره بره بخره آخه قطعابازی شده باهاش  شاید خطی چیزی روش باشه مگر اینکه ینفر بخواد خودشو گول بزنه حرف دخترشو باور کنه 

خب مگه نیمدونه دختر شما این اسباب بازی رو داره به نظرت واقعا منطقیه فکر کنه دیروز دخترش با این اسباب ...

نیاوردن بازی کنن من برداشته بودم ک خراب نشه این رفته پیداش کرده بردش 

این مامانش احتمالا کوره ولی اگ تو بلد بودی ی بهونه براش بیاری شایذ مادرت متوجه نمیشد حالا این بچه بخ ...

من خیلی بچه بودم ولی خوب طرف از بچگی عادت کرده دیگ

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

اسی چیکار کردی ؟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
اسی چیکار کردی ؟

رفتم خونشون به بهونه سر زدن و رفتم اتاق خواب بچه دیدم رو میزشه منم بدون این که چیزی بگم برداشتمش اومدم باباش خونه بود نشد چیزی بهش بگم ولی خودش قطعا متوجه شده و امیدوارم درس عبرتی براش شده باشه

رفتم خونشون به بهونه سر زدن و رفتم اتاق خواب بچه دیدم رو میزشه منم بدون این که چیزی بگم برداشتمش اوم ...

خداروشکر 😍 

انشالله ادب بشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)