2777
2789
عنوان

دزدی بچه فامیل از خونمون😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 102 پست
چی بوده اگر میشه بگو خودت دادی بازی کنه خسته شد برگرداند مامانش بر میگرداند

مامانش ی مدلیه که بهش بگم ناراحت میشه و چون نزدیکه دوس ندارم قطع رابطه بشه دختره هم مطمئنم از ترس مامانه بزنه زیرش

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا هر دفعه میاد ی چیزی میبره این سری دیگ رو بد چیزی دست گذاشت

اون بچه نمیدونه کارش اشتباهه مامانش نمیگه اینو از کجا اوردی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اون که بچه ست ولی مامانش که می‌فهمه اسباب بازی خودش نیست

ن بابا صدتا دروغ میگه ک دوستم داده با پول تو جیبی خریدم بارها دیدم ازش

چند سالشه اینبار اومدن بگو راستی اسباب بازی دخترم و اشتباهی نیومده خونه شما هرچی میگیردیم نیست بعدشم ...

میخوام امتحان کنم اما بعید میدونم لو بده .واسه دخترکم ناراحتم هر بار انقد ضد حال میخوره منم هی میگم بیخیال شو هی میخوام ساکتش کنم ک چیزی نگه زشت باشه آخه خیلی مامان و باباش مهربونن و مت واقعا از معاشرت باهاشون راضی هستیم حتی یکسری بدلیجات منم برداشته بود

چند سالشه اینبار اومدن بگو راستی اسباب بازی دخترم و اشتباهی نیومده خونه شما هرچی میگیردیم نیست بعدشم ...

14

ن بابا صدتا دروغ میگه ک دوستم داده با پول تو جیبی خریدم بارها دیدم ازش

منم 4ساله پیش پسر خواهر شوهرم از خونمون فلش دزدید. 

شوهرمم فهمید ولی چونکه خواهرشوهرم هاره هیچی نگفتیم. 

بجهنم 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗