2777
2789

الان برای اون سودی که تصورشو داری   خیلی دیره 

پارسال این موقع یادمه حدودا  طلا۱۶۰۰تا  ۱۸۰۰بود 

هرکس گرفت الان سودشو برد 

ولی پیشنهاد من به شما شاید خنده دار باشه 

ولی شدنیه 

ملک 

الان راکد راکده 

فقط کافیه یه نفر مطمئن نزدیکان مطمئن باشه یه ملک متراژ پایین ولی لوکیشن خوب بگیری 

برج سه سود ی بردی که قابل قیاس با طلا نیست 

الان بهترین فرصت برای خرید ملک 

آب شده یا دست دوم ؟ کدوم خوبه

ابشده میخرم من و فکر کنم بهتره ابشده کارمزدش دو درصد ولی طلای دست دوم بیشتره البته من طلای دست دوم نخریدم تا حالا 

در کل سکه از همه شون بهتر بخاطر حبابش مثلا من پارسال تمام سکه خریدم ولی بعدش به این نتیجه رسیدم نیم بهتر بود حباب بیشتری گرفت و سودش بیشتر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابشده میخرم من و فکر کنم بهتره ابشده کارمزدش دو درصد ولی طلای دست دوم بیشتره البته من طلای دست دوم ن ...

پس بنظرتون سکه نیم همه رو بخرم؟ 

با چند نفر شریکی هم میتونم ملک بخرم موندم چیکار کنم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
منم میخواستم شریکی ملک بخرم با دو نفر ولی پشیمون شدم گفتم یا طلا یا دلار ای کاش طلا گرفته بودم دست د ...

وای شریکی افتضاحه میخوای بفروشی اونا نمیخوان و بالعکس 

روابط خو بتون با اون شرکا هم به هم میریزه نکن الان چقدر داری؟

زمین بخرجاهای خوب اطراف تهران مثل شهریارچندماه بعدچندبرابرمیشه قیمتش

عزیزم باید شریکی بخرم 

اتفاقا خیلی فک کردممم ک شریمی بخرم یا طلا و دلار

وای شریکی افتضاحه میخوای بفروشی اونا نمیخوان و بالعکس روابط خو بتون با اون شرکا هم به هم میریزه نکن ...

الان ۷۰۰دارم 

برای طلا صندوق بورسی بخرید مثل عیار و طلا و ....

اولا موقع فروش مالیات و مشکل نداره 

بعد هم نگهداری و سختی و دزد بردن نداره 

سودش هم مثل طلا فیزیکی سر جاش هست 

فعلا امضا ندارم
پس بنظرتون سکه نیم همه رو بخرم؟ با چند نفر شریکی هم میتونم ملک بخرم موندم چیکار کنم

شریکی که نه ، باز مشورت کن با یک آدم وارد 

سکه هر چی ریزتر حبابش بیشتر و سودش بهتر ولی از پارسال تا الان نیم خیلی بهتر بوده ، تمام هم بخری خوبه ولی اگر یک موقع توافق بشه سکه و طلا مثل چی ریزش میکنه خلاصه باید با احتیاط جلو بری از چند نفر وارد مشورت بگیر 

آب شده یا دست دوم ؟ کدوم خوبه

منکه الان فقط 7میلیون پس انداز دارم. چی بخرم بعدا به دردم بخوره. 

مسخرم نکنید. برای جمع کردنش زمان زیادی رفته. 

الان برام ارزشمنده چکارش کنم بنظرتون؟ ؟؟؟؟؟؟؟

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

شریکی که نه ، باز مشورت کن با یک آدم وارد سکه هر چی ریزتر حبابش بیشتر و سودش بهتر ولی از پارسال تا ا ...

توافق بشه دقیقا اوجججج ضرر موندم با کی مشورت کنم

منکه الان فقط 7میلیون پس انداز دارم. چی بخرم بعدا به دردم بخوره. مسخرم نکنید. برای جمع کردنش زمان زی ...

طلا فقط 

چرا مسخره عزیزممم