من ۲۲ سالگی ازدواج کردم با ادمی که هیچیییییییی پول نداشت و همه زندگی و سختیاش روی دوش منه و شوهرم با یه حقوق ده تومنی حتی یه عروسی درستو حسابی هم برام نگرفت اما...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دختر بدی نیستم حد اقلش اینه که بقیه اینجور میگن. همسرمم مرد خوبیه تلاش گره زحمت کشه مهربونه مراقب ...
عزیرم پول واقعا خوشبختی نمیاره،مردی ک پول داره مطمئن باش ب یکی راضی نمیشه و تنوع طلب میشه، هیچ مردی رو نمیتونی پیداکنی پولدارباشه و مغرورنباشه و هرز نپره،میخان ی زن داشته باشن براشون بچه بیاره و ازادشون بذاره و باهزارتا بپرن،نمونه اش
عزیز دلم من شرایط شما رو توی خونه پدری نداشتم ولی زندگی الآنم مشابه زندگی شماست...من بدون عروسی و طلا و خلاصه هیچی رفتم سر زندگیم با همسرم...راستش زندگی دختر خاله ام برام درس عبرت شد اونم تقریبا شرایط شما رو داشت و برای فرار از خانواده با یه آدم ازدواج کرد که سرش به تنش نمیارزید معتاد بود زن باز بود و قمار باز بود یعنی از بدی هاش هرچی بگم کم گفتم...هزار تا بلا سر دخترخاله ام اورد.با این وجود دختر خاله ام به پاش موند ترکش داد ...بعد ترک سر کارش استخدام شد که یهو حقوقش ده برابر شد و بعدش خیلی راحت دخترخاله ام رو طلاق داد خانواده اش گفتن طلاق بگیر بهترین زن رو برات میگیریم...توی تمام مراحل زندگی اش همراهش بودم و فقط همین رو بهت بگم همینکه شوهرت باهات و خوب و مهربونه و سر به راه هست به اندازه تمام پول های عالم میارزه..پول به دست میاد زندگی به دست میاد ولی الان توی این جامعه آدم خوب خیلی کم پیدا میشه..میدونم تو هم دختر خوبی هستی ولی چه دخترهای خوبی که قسمت شون یه گرگ با لباس بره نشد.
میبینم باقی دخترا شوهراشون براشون کادو گوشی میخرن طلا میگیرن اما بهترین کادویی که من از همسرم گرفتم ...
همیشه هم اینجوری نیست که منتظر بمونی و موقعیت بهتر گیرت بیاد خیلی وقتها همون فرصت های کم هم از دست میره..من اینقدر میشناسم دختر های خوب تحصیل کرده خانواده دار ، دکتر ، مربی ، معلم اینقدر خونه باباشون منتظر یه مرد پولدار موندن که موهاشون رنگ دندان هاشون شده...الان منتظر هستن یه زن مرده پولدار بیاد سراغشون که تازه بچه هم نداشته باشه یا بچه هاش سر زندگی شون باشن...دختر میشناسم آفتاب مهتاب ندیده اینقدر موند آخرشم با یه آسمون جل ازدواج کرد چون دیگه پیر شده بود و کسی نمیگرفتش ... الان با بدترین سختی داره زندگی میکنه چون میدونه طلاق بگیره دیگه باید دور ازدواج رو خط بکشه..من نمیگم به همین زندگی قانع باش میدونم چقدر سخت و ناراحت کننده است توی این وضعیت بودن ولی میگم با این وجود خودت رو بخاطر پول اذیت نکن...خیلی ها بخاطر پول سیاه بخت شدن...یه خانمی رو میشناسم چون باباش میلیونر بود گفت باید برم با یه آدم هم کف خودم ازدواج کنم.رفت با یه میلیاردر ازدواج کرد پسره بچه ننه است زندگی اش رو سیاه کرده...خانواده پسره همه چی رو با پول میسنجن و با اینکه خانواده دختر هم خیلی پولدار هستن اصلا آدم به حسابش نمیارن..حتی توی پولداری هم ، هم تراز بودن مهمه وگرنه مشکل ساز میشه!!!
قربونت برم ... ناراحتی نکن ... ان شاالله خدا برات روزهای خوش رقم میزنه...خدا به دل روزی میده نه به دست ... مطمئن باش این گذشت هایی که ما توی زندگی نسبت به همسرهامون داریم حتی اگر از طرف همسر بی جواب بمونه از طرف خدا نمیمونه...