2777
2789

یس

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا این اشتباهه نکن خونه مادرشوهر مهمان هستی شما در حد مهمان فعالیت کن بیشتر از اون انجام بدی به مر ...

یدفه پانشدم. یعنی بچم گریه میکرد نشد کمک کنم 

یه قیافه ای گرفتم خودشو دخترش

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..

هه من نامزد کردم با خانواده خونه مادرشوهر پاگشا م کردن مامانم هعی به من می‌گفت دختر پاشو کار پاشو پاشو این شد که انتظار خانواده شوهر هم ازم بالارفت مثلا سالی یه بار میرم شهرشون بشینم  مادرشوهر چایی بیاره یا کار کنه اخماشون می‌ره توهم ...به عینه دیدم عروسایی که از اول مثل مهمون رفتار کردن چقدر عزیز شدن و چقدر احتراما حفظ شده

یدفه پانشدم. یعنی بچم گریه میکرد نشد کمک کنم یه قیافه ای گرفتم خودشو دخترش

ببین هر تغییر رفتاری از همون روز اول با خوش خوشان اتفاق نخواهد افتاد به بار دوبار چهار بار این رفتار و ازت ببینن و بی‌توجهی تورو به اخمشون ببین دیگه عادی میشه براشون 

هه من نامزد کردم با خانواده خونه مادرشوهر پاگشا م کردن مامانم هعی به من می‌گفت دختر پاشو کار پاشو پا ...

اره منم مامانم گفت پاشو زشته بخوری بشینی پاشو

منم پاشدم و هنوز نشستم 

ببین هر تغییر رفتاری از همون روز اول با خوش خوشان اتفاق نخواهد افتاد به بار دوبار چهار بار این رفتار ...

فقط منتظرم عروس بعدیشون بیاد ببینم چی میشه.