2777
2789
عنوان

چرا هیچی عادلانه نیست

117 بازدید | 9 پست

چرا منه بدبخت باید مثل سگ کار کنم الان از کمر درد بمیرم ولی یکی بدون هیچ تلاشی همه چی داره حتی خونواده خوب و حمایتگری داره 

ولی من حتی از خونواده شانس نیوردم 

😭😭😭😭😭😭😭

همیشه خودمو دلداری میدم 

ولی الان واقعا از خدا متنفرم 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

دنیا همینه کسی نگفته عادلانه هست

ولی در حق ما بیچاره ها داره ظلم میشه 

خدا واقعا ظالم و ستمگره منکه خوبی ازش ندیدم 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم .. و اونجاش که طرف بخاطر پول و اموال خانوادگیش به خودش میباله درد داره ..

دقیقا 

از تحقیر شدن متنفرم از اینکه بقیه از بالا بهم نگاه میکنن متنفرم از اینکه دارم به خاطر دو سه تومن خودمو نابود میکنم متنفرم 😭

ولی در حق ما بیچاره ها داره ظلم میشه خدا واقعا ظالم و ستمگره منکه خوبی ازش ندیدم

زندگی امامان هم ببینی چقدر سختی و رنج داشتن 

زندگی امام حسین انقدر سخت گذشت به خودش و خانوادش.که هنوزم مردم عزاداری میکنن

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

ما با سیلی صورتمونو سرخ نگه میداریم.. حفظ ظاهر . گاهی کار ب همونم نمیکشه . وقتی طرف با نگاه معنی دا ...

درک میکنم واقعا

دقیقا از تحقیر شدن متنفرم از اینکه بقیه از بالا بهم نگاه میکنن متنفرم از اینکه دارم به خاطر دو سه تو ...

منم همینطور خیلی سخته .همیشه در تلاش باشی واسه رسیدن .. لحظه هایی ک بخاطر پول مجبورم حرف و امر یکی دیگه رو تحمل کنم ..

حداقل خیلیا آرزو دارن مثل تو دستشون تو جیب خودشون باشه

برای خرج کردن منت پدر یا شوهر نکشن

به جاش موقع خرج کردن حس بهتری داری

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7