2777
2789

چرا 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این فکرو میکنید !!!!

خوبی داریم تا خوبی ،اگ ببینم خوبی ک در حقش میکنم مشکلش حل میشه چرا که نه!!!!

ولی اگ ببینم این خوبی باعث میشه رابطه م باهاش بد بشه و بشم آدم بده ،تجربه میشه برام دستمو داغ میکنم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چون حسود و فوضول و پر توقع هستن. عقیدشون اینه ک همه باید به ما عزت کنن ولی ما هیچ کاری لازم نیست برا ...

ما اوردیمشون خارج اما پر توقع تر شدن

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
چرا این فکرو میکنید !!!!خوبی داریم تا خوبی ،اگ ببینم خوبی ک در حقش میکنم مشکلش حل میشه چرا که نه!!!! ...

منو از خونه خودم بیرون کردن

اوردیمشون خارج