2777
2789
عنوان

دلتنگی

47 بازدید | 7 پست

حس خیلی بدیه،اولین باره که دارم تجربه میکنم این حسو

داداشم رفته سربازی،مثل رفیق بود برام.سه سال کامل توی خونه بود و کار هم نداشت،بخاطر همین خیلی وابسته ش شدم 

کلا چهار روزه که رفته ولی از وقتی رفته خونه سوت و کور شده.همه ساکتن و کسی با کسی حرف نمیزنه

انقد زود رفت سوار اتوبوس شد که من دیر رسیدم و نتونستم خدافظی کنم باهاش

میترسم وقتی برگشت مثل قبل نباشه و رفتارش عوض بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من تجربه کردم  دقیقا زمانی که  خدمتش تموم شد من عروسی کردم رفتم ساوه بعد یه ماه واسش کار پیدا کردیم  اومد  بعد سه سال خونم برگشت شهرخودم چون غریبی واسم سخت بود ولی داداشم بخاطر قسط و ...همونجا مونده ومن ردز به روز دلتنگشم و الان دارم اشک میریزم همش خودخوری میکنم کاش برنمیگشتیم شهرمون   اونجا نزدیک داداشم بودم  از طرفی هم اینجا خانواده هامون هستن   هعععععی

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خیلی سخته من تجربه کردم دقیقا زمانی که خدمتش تموم شد من عروسی کردم رفتم ساوه بعد یه ماه واسش کار پ ...

بمیرم برات💔

گاها ارزو میکنم کاش از اول که به دنیا اومدم هیچ ادم مهم و عزیزی توی زندگیم نداشتم که الان اینطوری دلتنگشون نشم

بمیرم برات💔گاها ارزو میکنم کاش از اول که به دنیا اومدم هیچ ادم مهم و عزیزی توی زندگیم نداشتم که الا ...

خدانکنه

انشالله داداشت به خیر و خوشی و به سلامتی  خدمتش تموم شه و بگی چه زود گذشت خداروشکر کنی  که فاصله ها تموم شد

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خدانکنه انشالله داداشت به خیر و خوشی و به سلامتی خدمتش تموم شه و بگی چه زود گذشت خداروشکر کنی که ف ...

ایشالا.میترسم از سربازی برگرده هوای ازدواج بکنه و دوباره جدا بشه ازم😂

ایشالا برادر شماهم یه کار توی شهر خودتون پیدا کنه و برگرده پیش خودتون

ایشالا.میترسم از سربازی برگرده هوای ازدواج بکنه و دوباره جدا بشه ازم😂ایشالا برادر شماهم یه کار توی ...

ممنون گلم.انشالله خوشبخت بشن