2777
2789

خانم ها و آقایان تهرانی

همه زیبایی و سلامت پوست و مو براشون مهمه متاسفانه بعضی ها اهمیت نمیدن بعضی ها فکر میکنن هزینه زیاد داره و بعضی ها نتیجه نگرفتن،،، من بهتون تضمین صددرصد میدم که هر مشکلی داشته باشید رفع میشه مثلاً جوش اسکار شکم و بدن منافذ باز لک و کک و مک ،سیاهی زیر چشم، رفع سیاهی نواحی زیربغل و بیکینی،  ریزش مو رشد و رویش مجدد مو و... همه قابل درمان هستند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

من هم میکرو نیدلینگ انجام دادم 

هم مزو تراپی ، هم مزو ژل  هم خیلی چیزای دیگه پیش بهترین دکترها و کلینیک ها 

اینجوری که استارتر میگه تاثیر نمیزاره و به هزینه ای که میکنی نمی ارزه 

مزو و میکرو که واقعا الکیه و با یه پاکسازی یا نهایت فیشیال پوست بهتراز اونا نتیجه میگیری

من هم میکرو نیدلینگ انجام دادم هم مزو تراپی ، هم مزو ژل هم خیلی چیزای دیگه پیش بهترین دکترها و کلین ...

من نمی‌دونم شما دقیقا کجا رفتی ولی کلینیک واقعا کوکتل خالص نمیزنن بخاطر همین تاثیر کم داره، همچنین کوکتل باید کد داشته باشه چون فیک ارزونتره و به صرفه، من کار انجام میدم تضمین برگشت هزینه دارم چون واقعا مطمئن هستم به نتیجه