2777
2789

خدایی فقط فکر میکنن بچه پس بندازن آیندشم با خود بچه است نمیدونم اطرافیان من این شکلی نیستن با دیدن اینا عصبی میشم مخصوصا که دو تا عروس قبل ازمن خیلی پولدار بودن اینارو بد عادت کردن الان به اندازه یه ریال به پسرشون برای عروسی و خونه و غیره کمک نمیکنن

من خودم دوتا بچه دارم

اصلا تمایل ندارم همه چی در اختیارشون بزارم ک تن پرور بار بیان.

ببینم جنم دارن کمک میکنم..وگرنه خودشون باید پای تصمیمشون. بمونن.

اگر به وظیفه است ک پدر مادر خودت بگو وظیفه رو انجام بدن

راه دوری نمیره دخترشونی

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسر منم فقط ب دخترشون و دامادشون کمک میکنن

حالا بعد ازدواج میشه گفت اما اینا همه مخارج عروسی و خونه گذاشتن رو دوش پسرشون و اصلا براشون مهم نیس چی میشه بدتر از همه اینکه بقیه ام تعجب میکنن حرف منو تایید میکنن 

من خودم دوتا بچه دارماصلا تمایل ندارم همه چی در اختیارشون بزارم ک تن پرور بار بیان.ببینم جنم دارن کم ...

پدر من وظیفه اش دار بسیار عالی انجام میده برام بهترین جهیزیه دار تهیه میکنه من نمیگم خرج زندگیم بدن میگم تو خرید طلا و هزینه عروسی یه کمکی به پسرشون بدن انگار فقط بلد بودن بچه پس بندازن 

خانواده همسرم همینطور بود ولی ما رو پای خودمون موندیم وتلاش کردیم البته ۱۸سال پیش اما الان واقعا خیل ...

حداقل تو قابل عروسی یه کمکی کنن😑 اطرافیانم که میبینم همه پدرشوهراشون براشون طلا و عروسی گرفتن کلی پس انداز دارن اما ما باید همه پس اندازمون برا این چیزا از دست بدیم 

پدر من وظیفه اش دار بسیار عالی انجام میده برام بهترین جهیزیه دار تهیه میکنه من نمیگم خرج زندگیم بدن ...

حتما دلایلی دارن ک انجام نمیدن.

شمام شوهرتو دیدی اندازه وسعش عمل کن.

ما تازه برای پسر جاریم رفتیم خواستگاری

پسره هیچی نداره،پدرمادرشم یک خونه و ی ماشین خیلی معمولی دارن،..وقت زن گرفتش نبود..به زور و تهدید مارو برد.

خانواده دحتر با علم بر این موضوع بله دادن.الان دختره گیر دادخ خونه و ماشین بفروشن مستاجر بشن، به ما پول عروسی و رهن خونه  و ماشین بدن..

خب چرا باید اینکارو کنه بابای داماد..واقعا هم نداره پول خاص دیگه ای.

💕