2777
2789
عنوان

رابطه بدون جلوگیری در پریودی

292 بازدید | 11 پست

میدونم اشتباه کردم ولی شوهرم نبود  ۲ ماه  روز ۵ پریودی رابطه بدون جلوگیری داشتم 

بعد ۴۸ ساعت اورژانسی  خوردم چون نوشته بود تا ۷۲ ساعت اشکال نداره   

به نظرتون امکان بارداری هست

اگه باردار بشم بچه ناپاک یا چی 

آخه میگن ولد حیض این چیه بخدا اعصابم خراب لطفا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمااااااا هی نگین اورژانسی خوردی دیگه باردار نمیشی

من خودم دوماه پیش با اورژانسی باردار شدم دکترمم گفت دستکاری کردن قرصارو بخاطر فرزند آوری و دیگه اعتمادی نیست اصلا به قرصا

روزای خوب منم میاد

در مورد نزدیکی در پریودی، توجه به این نکته الزامی است که خطر شیوع و ابتلا به بیماری‌های مقاربتی و عفونت‌های واژینال در صورت نزدیکی مراقبت نشده یا عدم رعایت اصول بهداشتی در این دوران بیشتر است. این بیماری‌ها گاهی عوارض جبران‌ناپذیری به دنبال دارد. همچنین بهتر است این تصور قدیمی و باور نادرست که در پریودی نمی‌توان باردار شد را کنار گذاشت

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
عزیزم آخه میگن بچه نا اهل میشه میترسم اگه یه موقع باردار باشم همچین بشه 😭😭😭

در روایات، ویژگی‌ها و آثاری برای این فرزند متولد شده ذکر شده که به ذکر دو نمونه بسنده می شود.

۱. امکان ابتلا به بیماری خوره و پیسی: پیامبر اکرم(ص) فرمود: «هرکس با زن خود در حال حیض نزدیکى کند، اگر از این دو فرزندى متولّد شود که به خوره و پیسى مبتلا باشد، تنها خویشتن را سرزنش کند».[۴]

۲. دشمنی و کینه توزی با اهل بیت(ع): همچنین آن حضرت به امام علی(ع) فرمود: «یا علی! دوست ندارد تو را مگر مؤمن، و دشمن ندارد تو را مگر منافق، زنازاده، و کسى که مادرش در حال حیض به او حامله شده است».[۵]

امام صادق(ع) فرمود: «هیچ کس نسبت به ما أهل بیت کینه ‏توزى و دشمنى نمی کند مگر کسى که ولادتش ناپاک و غیر مشروع باشد یا مادرش در ایّام حیض به او باردار شده باشد».[۶]

البته، اگر انعقاد نطفه در حال حیض امکان‌پذیر نباشد، می‌توان گفت روایات ناظر به موردی است که زن از حیض پاک شده، اما هنوز غسل نکرده است، که اگر با همسر خود رابطه‌ی جنسی داشته باشند، مکروه است[۷] و در صورت باردار 

گفتنی است آنچه در روایات درباره­‌ی دشمنی فرزند حیض با اهل بیت (ع) آمده است ناظر به وقتی است که جماع در حال حیض، از روی عمد و لااُبالی گری انجام گرفته باشد و از طرفی در صورتی هم که از روی عمد گرفته باشد به عنوان علت تامه نیست؛ یعنی این‌گونه نیست که راه بسته باشد و اصلاً برای چنین فرزندی امکان رستگاری وجود نداشته باشد که اگر این بود، تکلیف به او معنا نداشت، در حالی‌که فرزند زنا مکلف به اصول و فروع دین می‌باشد، و هر چند عوامل محیطی، ارثی و دیگر عوامل می‌توانند تأثیر در انتخاب رفتار خاصی داشته باشند، اما در عین حال انسان را مجبور به ارتکاب یک عمل نمی‌کنند و این انسان است که در تمام مراحل حیات خود، می‌تواند بر عوامل ارثی و محیطی فائق آید و در مسیر صحیح قرار گیرد. لذا به طاعات او ثواب داده می‌شود و به معصیتش عقاب.

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤