2777
2789

من سی سالمه همه بهم همینومیگن اما بنظرم ظلم وقتیه که یه بچه دیگه رو بیارم واز پسش برنیام

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ظلم بزرگیه

اون بالاخره بزرگ بشه نیاز به یه خواهر برادر داره ک حمایتش کنن عزیزم انشالله ک همیشه سایتون بالای سرش مستدام باشه ولی تا همیشه ک پدر و مادر نیستن ک حمایت کنن

بازم اینو درنظر داشته باش تو این دوروزمونه بچه داشتن یکم سخته اینکه بتونی خواسته هاشو برآورده کنی هرجور خودت صلاح میدونی

با مشاور درست و حسابی صحبت کن تا‌ بهتر راهنماییت کنه

ولی از نظر من هم تک فرزندی ظلمه و هم بچه آوردن تو این سن 

شرمنده که میگم ولی بچه ها چند سال دیگه که بزرگ شن به سختی ارتباط میگیرن با پدر و مادر 

باز هم خودتون میدونید و مشاور

سلام عزیزم ابجی من متولد ۷۲ هست و اسفند ۹۳ ازدواج کرد و اردیبهشت ۹۵ اولین بچه اش به دنیا اومد و چون خیلی بچه اذی کنی بود گفت دیگه نمیارم تا اینکه قبل خرداد امسال فهمید دومی رو بارداره و خدا خواسته بود ولی بارداریش خیلی سخت بود و ۱۶ دی امسال بچه اش به دنیا اومد هر دوتاشم پسره ولی پسر اولش خیلی عصبیه 

به نظر من آره  نمیگم از جهت داشته خواهر برادر و دلگرمی و اینده و حرفایی که بقیه میگنا نه اصلا 

به خاطر یه قسمت از فراینده اجتماعی شدن و رشد فرزند میگم بچه ها چه سه چهار ساله چه ۱۰ساله به شدت رفتارشون تغییر میکنه وقتی بچه دوم میاد انگار یه فرایندی تو تربیتشون تکمیل میشه که بدون اون میسر نبود اغلب افتاده حال تر و بهتر میشن 

بچه های تک ویژگی های خاصی دارن به نظر من که یه مقدار براشون ایجاد مشکل میکنه حالا نه که بگم فاحش و وحشتناک 

چون لایه های زیرین و عمیقه شخصیتیه 

حالا بحث شرایط و خیلی چیزا هم هست نمیشه به زور نسخه ای برای همه داد 

اما من باوجود اینکه اصلا بچه نمیخوام اگه قرار به داشتنش باشه حتما دو به بالا میارم