سلام من دوست پسرم بهم خیانت کرد بعد دیشب بهم پیام داد کلی حرفای چرت و پرت زد و پیشنهادای ناجور داد منم گفتم اگه این پیاما رو دوست دخترت ببینه بد نمیشه؟ اونم گفت منم اگه حرکتی بزنی عکساتو پخش میکنم بعد زد بلاکم کرد به نظرتون این کارو میکنه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
چندسالتونه؟ دوست پسر چیه دیگ.. مدکردین برای خودتون چیه به یکی وابسته باشین تاکمبود هاتون جبران بشه.. همین ایمستا انقد چرتو پرت میگه یه پست دیدم زده بود عوارض دوست پسر نداشتن 😐
مثلا این ادما چی براتون فراهم میکنن؟؟ ازدواج کردن پس واسه چیه
حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعیدنیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼♀️