2777
2789

من با شوهرم تو عقد مشکل داشنم الان دوساله عقد کردم پشیمونم با بی پولی خسیسش ساختم با بی ریخت بودنش با احمق بودنش امشب منت سر من گذاشت که واسم تولد گرفته و گل خریده 

جهیزیه خوب اوردم ماشین آوردم یک سوم مبلغ خونه ای که خریدیم رو دادم الان دارم قسط میدم ولی سر چندتا شاخه گل منت گداشت سرم نه مراسمی داشتم نه خرید طلایی . بهم میگه من بیکارم به تو محبت زیادی کردم لوست کردم واست تولد گرفتم در حالی که منم واسش گرفته بودم

منم کلی گریه کردم الانم اومدم تو یه اتاق در بستم دیگه نمیخام ریختشو ببینم

دلم میخاد بمیرم حالم ازش بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودتی

همون جهیزیم وظیفه تو نبوده خریدی دمتم گرم دستتم درد نکنه ولی به تو ربطی نداشت ماشین و پول خونه

وقتی به یکی بیش از حد بها میدی ببخشیدا سوارت میشه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

مقصر خودتیهمون جهیزیم وظیفه تو نبوده خریدی دمتم گرم دستتم درد نکنه ولی به تو ربطی نداشت ماشین و پول ...

اتفاقا من اصلا بهش محبت نکردم شاغل هستم بخدا اوایل یک میلیون پول نداشت از من قرض می‌گرفت من بخاطر اینکارش کلی گریه کردم که شوهرم چرا هیچی پول نداره من به کی پشتم گرم باشه

من خیلی بدبختم 

هوم حداقل سی درصد زنان همین حس ب شوهر دارن ......ببین این آدم هیچی نداره ک دلت خوش کنی بهش !!!بچه دا ...

اوایل عقد فهمیدم چه اشتباهی کردم میخواستم جدا بشم به خانوادم گفتم واکنششون وحشتناک بود

مشکل شما بیشتر سر پوله کاش همه مشکلا پول بود تاپیکا رو نگاه کن یکی شکاکه یکی دست بزن داره یکی خیانتک ...

نه فقط پول نیس 

مثلا ما اصلا باهم رابطه نداریم خیلی کم مثلا ماهی یکبار

از اول همین بود ؟یعنی سرد مزاجه؟

نه کارهایی کرد که من سرد شدم داروی اعصاب میخورم الان از وقتی اومدم سر خونه زندگی چندبار حمله پانیک داشتم تو گوشم صدا میده 

عقد که کردم بعد عقد بهم پیام داد هدیه های ازدواج خرج نکنی حالا ده تومن هم نبود. منم. خیلی ناراحت شدم گفتم همش مال تو. از اونجا فهمیدم چه اشتباهی کردم بعد شروع کرد سوال های پیش پا افتاده بعد خسیس بازی بعد مثلا شکلک در می‌آورد عکس می‌گرفت میفرستاد واسم و من حالم بد میشد و فقط کارم گریه بود تو عقد

نه اونم زیاد گرم نیس

چی بگم والا ...ازش بخواه هر دو برای بهتر شدن زندگیتون تلاش کنید ...بخدا ایتقدر مشکلات حاد تو زندگیا هس که مشکل شما پیش پا افتادس ...همسایمون داشت باهام درد ودل میکرد گفت هشت سال اصلااااا دست شوهرم بهم نخورده مشکل اعصاب و روان داره