2777
2789

سنتونم بگید خواهشا ، من تو‌خوابگاهم‌همه‌دوتا دوتایی باهم‌صمیمیییی صمیمین من با هیچکس خیلی دارم اذیت میشم میشه لطفا بگید چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷.. بهم میگن حس تنهایی میکنی ولی میگم ساکت و درونگرام.. ولی بازم برونگرام چون نمیخام بروز بدم واسه همین شما دانشگاهید؟ 

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

خیلی اذیت میشم

مگه شرایط اونجا چیجوریه

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

هرچی باشعور تر، خوشگلتر، موفق تر تنهاتر 🤌🏻

منم هیچ دوست صمیمی‌ای که بتونم همه حرفام رو بهش بزنم و باهاش خوش بگذرونم ندارم🤧20 سالمه

من همسن شما بودم دوست چند تا داشتم باهم مسافرت هم میرفتیم دوران خیلی خوبی بود الان که سنم بالاتر رفته خیلیی تنهام 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.