2777
2789
عنوان

ظهرماهی داشتیم بعد

238 بازدید | 20 پست

پسرم دوتاقاشق ک خورد گفت استخوون قورت دادم..این ماهی تازه گرفته بودیم نمیدونستم انقداستخوون داره..ازاون موقع تاحالا میگ یه طرف گلوش میسوزه..بهش نون دادم خورد..الانم یخورده روغن زیتون بهش دادم الان خوابیده..یعنی خراش داده گلوش رو؟عجب کاری کردم ماهی پختم امروز😔😭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چنروز پسش یکم خراش داد استخونش

رفتم دکتر. دهممو کامل باز کردم نور انداخت گلوم رو نگاه کرد گف زخم کرده

تا دو سه روز میسوخت بعد خوب شد

موز و همون چیزای لیز مث روغن بده خوب میشه

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

وا عزیزم اتفاقه دیکه چرا ماهی پختن رو داستان میکنی خودتو مقصر میکنییکم خراش داده حساس شده دو روز دیگ ...

اخه طفلکی هی بهم میگفت برام پاکش میکنی ولی ماچون همیشه قزل میگیریم استخوناش انقدی نیست بخوای پاک کنی اگرم باشه میشه قورت داد ولی این ماهی بیصاحب استخوناش یکم درشت ترقزل بود😭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
انشالله چیزی نیس ...همیشه ماهی براش پاک کن بزار گوشه بشقابش ...من تا دبیرستان بابام ماهی برام پاک می ...

دستم بشکنه طفلکی هی گفت برام پاک کن من فکرمیکردم مثل قزله..چون اونو همیشه خودش میخوره😭

میبردی دکتر اورژانس میدید پسر من عید تیغ ماهی تو گلوش مونده بود رفتیم دکتر با پنس راحت برداشت تو خون ...

نه هیچی معلوم نیست اول لپشو نشون میداد میسوزه حالا میگ گلوم..فک کنم همون خراش داده

کاش قبلش خودت براش تیغاشو جدا میکردی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اخه طفلکی هی بهم میگفت برام پاکش میکنی ولی ماچون همیشه قزل میگیریم استخوناش انقدی نیست بخوای پاک کنی ...

شده دیگه عزیزم سخت نگیر دفعه بعد به خواسته بچه ات توجه کن میگه پاک کن جلوش شروع کن ریز ریز کردن پاک کردن . کلا بچه ها خیلی عالی خواسته هاشون میگن کافیه توجه شه بهش اینجوری مشکلات کمتری هم پیش میاد

کاش قبلش خودت براش تیغاشو جدا میکردی

خاک برسرم فکرمیکردم استخووناش مثل قزله 

ازهرچی ماهی بدم اومده دیگ.‌.انقدم شوهرم دعواکردم این چه ماهی خریدی اخه ..یعنی ماهی فقط استخوون داشت نه گوشت