2777
2789
عنوان

خانمهایی که بارداری دومشونه، از هفته چند شکم درآوردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 53 پست

من از هفته 8 خیلی زوده نمیدونم چرا اینقدر زود اومده جلو

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن ربطی ب اندازه بچه نداره ک ؟

نمی‌دونم ولله من بچه اولم خیلی بزرگ بود شکمم هم بزرگ بود الان سر این یکی شکمم خیلی کوچیکتره قشنگ نصف اولیه راحت جا داره بچه برای پشتک زدن دکترمم میگه ربطی نداره حالا هفته دیگه مشخص میشه 

من از هفته 16 . ولی بازم تابلو نبود و با مانتو کسی نمیفهمید .الانم ک هفت 25.حس میکنمبازم شکمم کوچیکه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
سلامت باشی اره خیلی زود میگذره دومی 

ن بابا کجا زود میگذره . من حاملگیم پر خطره . هر روزش قد یک ساله

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
چرا جواب من رو ندادین خیلی چاق تر شدم البته بچه اولیم اونقدر چاق نشدم همه میگن دختره مگه دختر از ماه ...

منم اوایل ورم الکی داشتم گلم. ولی بعدش ب خاطر ویار لاغر شدم و فقط شکم دارم