2777
2789
عنوان

بیاید از خاطره دانشگام بگم

261 بازدید | 17 پست

رو یه پسری کراش زده بودم از بچه های دانشکده دیگه ای بود 

بیشتر مواقع تو سرویس  میدیدمش 

یه روز که به مقصد رسیدیم ایشون وایساد که راه برای من بازشه، حالا منم استرس گرفته بودم لبخند بزنم نزنم سلام کنم نکنم خلاصه که هیچی نگفتم 

همین که پله اول از اتوبوس اومدم پایین، لنگه کفشم در اومد بعد لی لی کنان از اتوبوس اومدم پایین و لی لی کنان برگشتم بهش نگاه کردم ، اونم همونجا یه نگاه به من یه نگاه به کفشم میکرد

بعدشم همیشه از دستش فرار کردم و عشقم ناکام ماند 🫠

شمام از خاطرات عشقم ناکامتون بگید😂🫣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عشق ناکام ندارم ولی سوتیای وحشت ناکی میدادم

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بعضی سوتیا ادم یادش نمره🫠خجالتتتت

اره والا من هنوز بعضی وقتا میخام خودم بزنم

برای مثال   من دوستم سر کلاس در مورد جذابیت یه پسره حرف میزدیم  بعد که تموم شد من مبحث متوجه نشدم بجایی فامیل استاد بگم فامیل پسره گفتم  😬گفتم ببخشید اقای رضایی میشه یهبار دیگه توضیح بدی

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

می خواستم از کلاس برم بیرون اون جلوتر بود یهو وایساد و دستشو به سمت در کرد یعنی اول شما 

من همه حواسم به اونه این کارو تا الان فقططططط برای من کرده هوراا

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

می خواستم از کلاس برم بیرون اون جلوتر بود یهو وایساد و دستشو به سمت در کرد یعنی اول شما من همه حواسم ...

از تو خوشش اومده ووووی بگیرششششش وگرنه برا همیشه میپره🫠😂

وووی دیوونه😂حواست کجا بوده🥲😂

همین بگو یارو همچین باد تو گلوش انداخته بود متم مث موش صحرایی شده بودم از خجالت🤣🤣🤣🤣🤣