2777
2789

من واسه عروسیم لباس خیلی پف و توری نپوشیدم لباس ساده ولی خیلی خوشگل وشیک پوشیده بودم میکاپ سنگین هم انجام ندادم موهامو باز گذاشتم اتو کردم فقط یه تاج گذاشتم 

ورود کردم تو تالار دیدم خواهرشوهرم یه لباس عروس پف و خیلی بلند پوشیده اصلا لباس عروس بود کاملا پفش از لباس مت بیشتر بود موهاشو شنیون عروس کرده تاج گذاشته میکاپ سنگین تا آخر عروسی فکر میکردین اون عروسه کوفتم کرد ولی من اونجا اصلا اهمیت ندادم شوهرم هی میگفت ببخشید جبران میکنم ولی واقعا قابل جبران نیست قشنگترین شب یه دختر رو خراب کردن 

فیلم های عروسیمو میبینم حالم گرفته میشه 

امروز دوباره یادم افتاد چیکار کرد 💔🥲

۳۰ سالش بوددد  نیمتونم بگم بچه بود یکاری کرد

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

شمام عروسیش براش سنگ تموم بذار

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمایش شعور بوده اون مجلس 

تموم شده ولش کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شمام عروسیش براش سنگ تموم بذار

عروسی کرده

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یعنی هیچی بهش نگفتی؟

شوهرم حرف زد بهش یکم گریه کرد بعد پرو پرو اومد داخل دوباره نه من چیزی نگفتم

ای وای چه بد

حالا که گذشته عزیزم غصه نخور .... 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

همون کافیه براش 

بهش فکر نکن همه در موردش فکر بد کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ای وای چه بدحالا که گذشته عزیزم غصه نخور ....

اره واقعا ولی گند زد به بهترین شب زندگیم

چ عقده ای

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

من بودم یا اونو بیرون میکردم یا خودم میرفتم بیرون

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید