2777
2789

من خودم تازه دارم آشپزی یاد میگیرم که مامانم خونه نیستاز گشنگی نمیرم😂

راز خوشمزه شدن غذاتونو به منم بگین میخوام سرآشپز حرفه ای شم🤭

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شف مهتا👏

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

 با عشق و حوصله غذا میپزم ادویه رو نمیسوزونم و کره استفاده میکنم مثلا وقتی پیازو سرخ میکنی اخرش فلفلو بزن که نسوزه و تفت نخوره ولی زردچوبه رو اول بزن ... من مادر نداشتم خودم یاد گرفتم توهم چند بار بپزی دستت میاد

سبزی قورمه سبزی رو تفت میدم خشک شد روغن میریزم سرخ میکنم جا میافته 


برای ته دیگ این خمیرو درست میکنم میریزم خودشو ک گرفت برنج میریزم روش 

۳ تا قاشق ارد و زعفرون و گلاب و ی ذره نمک خمیرش در حد ماست شل شد میریزم کف قابلمه ک چرب شده

خودش رو گرفت حباب زد برنج میریزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میزان و اندازه تو آشپزی مهمهنمک همیشه کم بزن بعدا خواستی میتونی اضافه کنی

دقیقا تو همین مشکل دارم یه چیزو زیاد میریزم یه چیزو کم کلا سلیقه ای میرم جلو😂

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

سبزی قورمه سبزی رو تفت میدم خشک شد روغن میریزم سرخ میکنم جا میافته برای ته دیگ این خمیرو درست میکنم ...

وای مرسی عاشق تهدیگم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز