2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از بوی بدنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 32 پست
ببخشید اضافه وزن دارین؟؟آخه دختردایی منم بدنش خیلی بو میده حتی وقتی میدونم تازه حموم بوده اونم خیلی ...

داره میگه لاغره منم دوستم مث ایشونه بوی دهن اول صبح چجوریه اون بو رو میدن بعضی لاغرا 

چاقا بوی چلوکباب و چربی میدن😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام عزیزم 

اول  مطمئن شید واقعا بدنتون بو میده شاید عادتشونه شما ب خودت میگیری

اگر مطمئن شدید دکتر برید

من از ضد عرق ساختنی آلمینیوم کلراید ۲۰٪ استفاده میکنم چون بوی خود مام و ردش روی لباس اذیتم میکرد خیلی الان راحتم اما چون الکل داره یکم خارش میگیره آدم🥴

گاهی سکوت بهترین کلام است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مام و اینا بعد از مدتی بدتر میکنن بوروایرانی‌ نزن،گاهیوقتا نوره بزن،شامپو بدن استفاده کن،لباس کهنه ی ...

بخدا بهترین مام های خارجی میزنم بادی اسپلش و عطر و همچی دیگه نمیدونم چیکار کنم

داره میگه لاغره منم دوستم مث ایشونه بوی دهن اول صبح چجوریه اون بو رو میدن بعضی لاغرا چاقا بوی چلوکبا ...

نمیدونم اصلا کلا بعضیا بوی خاصی داره بدنشون یکی از آشناهامون هس بوی آهن میده😬

نمیدونم اصلا کلا بعضیا بوی خاصی داره بدنشون یکی از آشناهامون هس بوی آهن میده😬

مرد نیست؟بعضی اقایون این بو رو میدن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چه دکتری برم؟آخه خودم بویی حس نمیکنم

فکر کنم غدد باید برید 

البته اول مطمئن شید میتونید سوال کنید چرا از خوشبو کننده استفاده میکنن شاید دوست دارن کلا هوا خوش بو باشه 

گاهی سکوت بهترین کلام است

مطمعنی بوی بدنته شاید چیز دیگه باشه؟ 

عرق زیاد میکنی؟ نمیدونم اعتقاد داری یا نع ولی خب انجام غسل های واجب هم تاثیر داره

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

مطمعنی بوی بدنته شاید چیز دیگه باشه؟ عرق زیاد میکنی؟ نمیدونم اعتقاد داری یا نع ولی خب انجام غسل های ...

واااااااااااااایییییییییییی.بالاخره یکی پیدا شد که منو بفهمه.توروخدا شما هم تجربشو داشتین؟بعضیا غسل نمیگیرن فک میکنن فقط با حموم رفتن بو می‌ره ولی بخدا که تا غسل نکنی بو نمیره.من اینو چندین و چندین بار تجربه کردم.