2777
2789
عنوان

مادر شوهر جادوگر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 31 پست
چرا همه تاپیکا شده طلسم و جادو چند دیقه پیشم همچین تاپیکی دیدم

بخدا خسته شدیم😭

خدا ازش نگذره

رفته بودیم خونشون همش به موهام دست میزد میخواست موهامو برداره از سرم

من شک کردم بهش خدا لعنتش کنه نمیدونم چی نصیبشون میشه از بدبختی مردم

به خواهرم میگه باید بری پیش روانشناسچند وقتیه خواهرم افسردگی گرفتهخب این کارا انرژی منفی زیادی داره

شاید واسه رفع چشم زخم میکرده اگر بهش گفته برو روانشناس ینی بفکرش واسه بهتر شدن زندگیش.. خب خواهرت چرا افسردگیشو درمان نمیکنه؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادر شوهرش قصد بدی داشت جلوش این کارو نمی‌کرد و مثل مادر شوهرم یواشکی به خوردشون میداد مادر شوه ...

خواهرم خوابش سنگینه امروز یهویی بیدار شد فهمید 

زنه فکر کرده خوابه به یکی زنگ زده گفته جادو رو انجام دادم

شاید واسه رفع چشم زخم میکرده اگر بهش گفته برو روانشناس ینی بفکرش واسه بهتر شدن زندگیش.. خب خواهرت چر ...

باعث افسردگیش همون مادر شوهرشه

بهش میگه تو باید از شوهرت جدا شی در صورتی که مشکلی ندارن

میخواد کاری کنه ازهم جدا شن

خواهرم خوابش سنگینه امروز یهویی بیدار شد فهمید زنه فکر کرده خوابه به یکی زنگ زده گفته جادو رو انجام ...

رفت حموم باشه تو کاسه بریزه سرش بعد بگه تو عاطل کردی من باطل کردم  همش باطل میشه  اینو قدیمیا میگن 

بخدا خسته شدیم😭خدا ازش نگذرهرفته بودیم خونشون همش به موهام دست میزد میخواست موهامو برداره از سرممن ...

هیچی نمیشه دلتو بسپار ب خدا

ابر قدرت خداست

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.