2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من تازه فهمیدم باردارم همش زیر دلم درد میگیره مثل درد پریود ... ده ثانیه میگیره ول می‌کنه ....از پریود قبلیم حساب کنم یک ماهمه شما میدونین دلیلش چیه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

استرس نداره آروم باش نفس عمیق بکش نی نی نیاز به اکسیژن داره به این فکرکن قراره روی ماهشو ببینی😍وای ...

وای اصلا باورم نمیشه

میگم هنوز دردم نباشه

ب شوهرم زنگ زدم .

وای اصلا باورم نمیشهمیگم هنوز دردم نباشهب شوهرم زنگ زدم .

سره دخترم کترم گفت هروقت حس کردی دردت گرفته برو بیمارستان ضربان قلب جنین و چک کنن اصلا ریسک نکن توخونه بمونه نهایتش میری میگه نه درد زایمانت شروع نشده

منم اوایل بارداریم درد پریود داشتم

اصلا استرس نگیر تا شوهرت میرسه آروم آروم کارای خونه رو کن صلوات بفرست و ب خدا توکل کن 

من بار اول ک رفتم فرستادنم خونه دوباره فرداش رفتم سریع زایمان کردم 

وای کی میشه منم آماده شم برم برا زایمان 😍😍🤗🤗

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁

سره دخترم کترم گفت هروقت حس کردی دردت گرفته برو بیمارستان ضربان قلب جنین و چک کنن اصلا ریسک نکن توخو ...

الان بهتر شدم منم نرفتم دکتر دیدم انقباضم رفت 

کارامو انجام دادم انقباض هم رفت

سلام عزیزم.ان شالله بسلامتی .لطفا منتظرارم دعا کن.

میتونم ازتون بپرسم شما یک تخمدان داشتین و مجدد باردار شدین؟

ذخیره تخمدانتون چند بود؟

دارو مصرف کردین؟

من ۳۴ سالمه ذخیره ۱.۶۱ تخمدانام کمی کوچک شدن‌.

شانس بارداری دارم؟؟؟ خیلی ترسیدم هر روزم شده گریه