بچه ها من هفته هفتم هستم حالت تهوع ندارم تو نت زده بود کسایی که حالت تهوع ندارن خدایی نکرده یعنی بچه رشد نکرده این حرفا...ترسیدم الکی شما همتون حالت تهوع داشتید ؟ بچه ها به بو هم خیلی حساس شدم متنفرم از حس بویایی م حس میکنم همش همه جا بو میده چیکار کنم بهتر شم🤕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیچ علایمی نداشتم ماشاالله بچم همیشه از سن حاملگیم رشدش جلوتر بود هزاار ماشاالله و الله و اکبر
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
نه من هفته هشتم هستم و تازه امروز فهمیدم باردارم و هیچ علائمی نداشتم،نترس،چیز خاصی نیست،دکتر گفت عادیه،بدن هر فردی به واکنشی نشون میده قرار نیس همه حالت تهوع داشته باشن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته 8 بارداری🥹🤌🏻 [این بیوگرافی بماند به یادگار از روزی که خبر بودنتو بهم دادن]💕 🧿 1403/10/3🤰🏻
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن