2777
2789

اونایی توی دوستی قبل از ازدواج هستین،مردی که تعارف میکنه میگه چیزی میخوای بگیرم؟یا پول لازم داری یا نه؟شما در جواب چجوری برخورد میکنین؟

شما بار اول چی شد هزینه کرد براتون؟شما بهش گفتین یا یا با نظر خودش اینکارو کرد؟

درسته که اجازه بدیم هزینه کنه یا نه؟(رابطه با هدف ازدواج)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اینکه پول بگیرم یا بگم فلان چیز واسم بخر خیلی بدم میاد . اما خب اون موقع هر روز میرفتیم بیرون هر روزم بهترین جا بود خودش حساب میکرد .مناسبتهاهم خودش اصولا هدیه های خیلی خوبی میخرید البته منم هدیه های گرون میخریدم . الان که سینگلم . اکسم گفتم 😁

ببین من همش گفتم نه مرسی ن ممنونحتی طرف اصرارم کرده قبول نکردمولی تو اجازه بده من از این ب بعد دیگ ا ...

منم همش میگم نه مرسی ممنون🥲

بنظرت چی بگم روم نمیشه ، تا حالا به کشی نگفتم چیزی بگیره برام

بله که درسته 

مردا قدرتشون رو دوست دارن در کل 

زمان قدیم قدرت مرد به جنگ رفتن و شجاعتش بود الان تو این دوره زمونه قدرت به پوله 

مردا واسه دخترایی که بهشون احساس قدرت بده هرکاری میکنن و این حس هم میشه با خواستن ازشون بهشون داد درکل ذات مرد تامین کننده هست 

اگه همش بگی نه فلان و این حرفا بعد چند وقت از رابطتون که گذشت دلشو میزنی و از تو توی ذهنش یه زن کم توقع و خیلی سازگار ساخته میشه و میره سراغ دختری که ازش توقع داره و بهش احساس خوبی میده چون ذاتش تامین کننده هست 

مرد قوی یه زن سازگار با هر موقعیتی نمیخواد تو زندگی مشترک هم باید مرد رو به جلو هل بدی 

من از اینکه پول بگیرم یا بگم فلان چیز واسم بخر خیلی بدم میاد . اما خب اون موقع هر روز میرفتیم بیرون ...

اره منم بدم میاد بگم بهش، موندم چیکار کنم مثلا چی بگم لازم دارم؟😅

خوراکی خرید برام 

اولین چیزی که به جز خوراکی خریدم یه عروسک جیلی بود به پول چهار سال پیش شد سیصد

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اره منم بدم میاد بگم بهش، موندم چیکار کنم مثلا چی بگم لازم دارم؟😅

هیچی نگو . مگه چیزی که نیاز داری اون باید بخره؟ ممکنه بخره اما دید درستی از تو بهش ارائه نمیشه . تازمانی که خونه پدرتی خودت و پدرت باید بخرین