2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین🚶🏼‍♀️💔

83 بازدید | 11 پست

وقتایی که حوصلتون سرمیره وبداخلاق میشین دلتون میگیره حوصله هیچ کاریو نداشته باشین چیکارمیکنین کاش یه قرصی دارویی چیزی باشه آدم ازاین حالت دربیاد یخورده خوشحال وسرحال شه🙇🏼‍♀️امروز مامانم یه سراومد خونمون وخونومون کمی نامرتب بود وبـسی خجالت کـشـیـدم

😬😢

تعداد رای : 1
نظرسنجی
یک
0
0%
دو
1
100%

خیلی حال بدیه ، خیلییییی 

من واقعا توی دوران خیلی بدی هستم الان حدود یکماهه نه میتونم غذا درست کنم نه خونه تمیز کنم نه ظرف بشورم نه جارو کنم ، فقط خوابیدم و به شدتتتتت در عذابم ، ناراحتم ، افسرده ام ، دست خودم نیست این حالتم اما واقعا ناراحتم 🥺

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مامانت خجالت کشیدی😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خیلی حال بدیه ، خیلییییی من واقعا توی دوران خیلی بدی هستم الان حدود یکماهه نه میتونم غذا درست کنم نه ...

منم مثل توام دقیقا اما غذارو درست میکنم بخاطر بچم چون گرسنه بمونه بدجور عذاب وجدان میگیرم

منم مثل توام دقیقا اما غذارو درست میکنم بخاطر بچم چون گرسنه بمونه بدجور عذاب وجدان میگیرم

خیلی از لحاظ روحی داغونم ، ویار دارم شدیید ، غذا درست نمیتونم بکنم ، همسرم درست میکنه ، اصلا یکجور عذاب وجدان همراهمه 🫣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خیلی از لحاظ روحی داغونم ، ویار دارم شدیید ، غذا درست نمیتونم بکنم ، همسرم درست میکنه ، اصلا یکجور ع ...

انشالله به زودی نی نی توبغلت بگیری نه دیگه تو دلیل موجه داری عذاب وجدان نداشته باش😅

انشالله به زودی نی نی توبغلت بگیری نه دیگه تو دلیل موجه داری عذاب وجدان نداشته باش😅

قربونت ❤️

خودم حالم از نظر روحی ریخته بهم ، اونا چیزی بهم نمیگن!

1
5
10
15
20
25
30
35
40