2777
2789
عنوان

بیماری

115 بازدید | 19 پست

خانومابچم خیلی سرفه می‌کنه چی بدم بهش چیکارکنم بهترشه داروی خوبی ترکیبات گیاهی موثری که برای گلوخوبه روبهم بگین بی زحمت یعنی سرفه هاش ازچیه می‌تونه ازعفونت دستگاه تنفسی باشه یاآسم آلرژی چیزی نزدیک یه ماه پیش سرماایناخورده بودبدنشم کلاعفونت کرده بودچشاش اینایعنی بازم توبدنش عفونت هست دکترم می‌بری دوتاشربت سرفه میده واسلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر که نگو

پارسال تمام متخصص های گوش حلق

اسم و الرژی شهرو بردم

بچم خوب نمیشد

شکر تیغال خریدم از عطاری پودر کردم جوشوندم دادم بهتر شد در کنارش

به بینیش با سرنگ سرم شستشوی بینی میزدم هروز

بچه من ده ساله

دکتر که نگوپارسال تمام متخصص های گوش حلقاسم و الرژی شهرو بردمبچم خوب نمیشدشکر تیغال خریدم از عطاری پ ...

عزیزم خیلی ممنون یه دنیا سپاس منم واقعاموندم چیکارکنم انقددکتربردم خسته شدم فقط اینایی که گفتی براش عوارضی نداشته باشه چون سنش پایین ترازبچه شماست 

ببر دکتر شاید لازم باشه اسپری استفاده کنه در حد یکی دو هفته دختر من وقتی سرفه داشته باشه دکترش دو هف ...

آره بایدببرمش چون سابقه اسم و آلرژی داشت وقتی نوزادبوددکترش بهش اسپری داده بودیه مدت استفاده کردیم بهترشدمن فک کردم دیگه خوب شده تا این سن گفتم شاید ازعفونت گلوش باشه خیلی ممنون بابت راهنماییت

عزیزم خیلی ممنون یه دنیا سپاس منم واقعاموندم چیکارکنم انقددکتربردم خسته شدم فقط اینایی که گفتی براش ...

بپرسید از عطار

نت هم سرچ کنید

من خیلی پارسال هزینه دکتر دادم

حتی یادمه توی یک روز ۳/۲۰۰ یادمه پرداخت کردم یک فوق تخصص اسم بردمش تست ریه دادیم اسپری کلی دارو انتی بیوتیک

بی فایده بود

حتمن این سرم  را انجام بدید سرم شستشوی بینی با سرنگ (بدون سوزن پنج میلی) بزنید بینیش هروز چندبار

اویشن دم کنید بدید

من همه راهارو رفتم

فایده نداشت

این‌دوراه نتیجه داد

سرخ کردنی بهش ندید

اب سرد نخوره

اب جوشیده ولرم بخوره

انشالا زودتر خوب بشه

آره بایدببرمش چون سابقه اسم و آلرژی داشت وقتی نوزادبوددکترش بهش اسپری داده بودیه مدت استفاده کردیم ب ...

خواهش می کنم اسپری باعث میشه به ریه اش آسیب نرسه در اثر سرفه های شدید و خدای نکرده این سرفه ها و آلرژی کنترل نشده تبدیل به آسم کودکان میشه حتما پیگیر باش

خواهش می کنم اسپری باعث میشه به ریه اش آسیب نرسه در اثر سرفه های شدید و خدای نکرده این سرفه ها و آلر ...

چشم حتما خیلی ممنون فقط عزیزشمادکترخوب و متخصص ریه سراغ داری ببرمش مخصوص کودکان باشه دکترش نمیدونم شماکدوم شهری اگه تهرانی ودکترخوب‌میشناسی لطف کن بهم بگگوممنون