2777
2789

بابام نمی‌دونم چرا اینطوریه واسه دختراش هیچ کاری نمیکنه چن سال پیش به شوهرم گفت مسکن مهر ثبت نام کن من هم کمک میکنم ولی یبار لنگ یه تومن بودیم شوهرم بهش زنگ زد گفت ندارم در صورتی که بابام کارمنده وضع مالیش هم خوبه

الان واسه همین مسکن مهر کارمند با نامه کسر حقوق میخان میگه بهم کسر حقوق نمیدن.بخاطر همین کمک نکردن هاش از شهرستان راهی تهران شدیم اینجا افسردگی گرفتم. الان نمی‌دونم باید بهش چی بگم ؟؟جواب شوهر و مادر شوهرمو چی بدم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا رو دیدم اینجورین پدربزرگ مادری من فقط هوای پسراشو داره و اصلا به دختراش اهمیت نمیده هر وقتم مشکل داشته باشه یقه دخترارو میگیره😂😂😂😂

همیشه انتظار داره دخترا بهترین کادوها روواسه پسراش بگیرن ولی پسراش یه تومنم خرج نکن واسه خواهرا

خانواده پدریمم درست برعکسه همیشه دختر رو عزیز میگیرن 

الان واسه همین مسکن مهر کارمند با نامه کسر حقوق میخان میگه بهم کسر حقوق نمیدن.بخاطر همین کمک نکردن ه ...

مادرشوهر؟؟جواب پس بدی؟خرج خونه با مرده در ضمن کمک کردن وظیفه نیست واسه کسی حتی واسهپدر آدم

مادرشوهر؟؟جواب پس بدی؟خرج خونه با مرده در ضمن کمک کردن وظیفه نیست واسه کسی حتی واسهپدر آدم

آره .پارسال بهم گفت یعنی بابات یه ضامن شدن هم ازت دریغ میکنه؟منم توقع کمک ندارم قرض خواستم .در صورتی که هر کار کوچیکی داشت به شوهر م می‌گفت واسش انجام میده الان شوهر میگه چند بار رو انداختم دیگه اینبار نیاد ضامن بشه من دیگه نمیام خونشون

بگو واسه چند نفر دیگه ضامن شده خیلی بده درک میکنم

نمیشه اصلا پارسال یه وام گرفتم برا ماشین قرار بود بابام بیاد برا ضمانت روز آخر گفت نمیام برو به مادر شوهرت بگو بیاد مادر شوهرم مستمری بگیره رییس بانک فامیله مادر شوهر م تو بانک ازم پرسید چرا بابات نیومد   رییس دستش درد نکنه خودش جمعش کرد گفت باباش قبول نمی‌کنیم ضامن خیلی ها شده