2777
2789
عنوان

بابام از خونه بیرونم کرد😞

448 بازدید | 33 پست

سلام من امروز رفته بودم خونه پدرم مامانم به تمیزی خونه حساسه و بابام برعکس اصلا رعایت نمیکنه همیشه سر جوراب دعوا هست 

مامانم میگ از سرکار ک میای جوراب دربیار دستاتو تو ظرفشویی نشور تو روشویی بشور یا بابام وقتی کفش درمیاره اون یکی پاشو میزاره زمین میاد تو خونه خلاصه امروز ک رفتم خونشون وقت ناهار بابام اومد مامانم گف اگ جورابت کثیفه رفتی فلان جا دربیار بابام شروع کرد درنمیارم تمیزه و همیشه اینو میگی نمیزاری راحت باشم غذارو مخورم گم میشم میرم مامانم گف اینجوری نکن من چی گفتم  بهت اینجوری تند جواب میدی بابام‌ باز زیرلب یه چیزایی میگف و یه فحش ب مامانم داد من خیلی ناراحت شدم

من تا ب امروز اصلا تو دعوا هاشون دخالت نکرده بودم اصلا اصلا هیچی لال بودم ۲۱ سالمه

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

اومد نهار بخوره ب من گف بیا بخور گفتم ن نمخورم گف چرا گفتم‌میل ندارم مامانم گف چجوری بخوره هم قیافه گرفتی هم داد میزنی هم فحش میدی و مامانم گریه کرد 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از مادرتونه خدا به پدرتون صبر بده. بدترین خصوصیت اخلاقی هستش که یه زن می‌تونه داشته باشه

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

من یدفه دخالت کردم بابام با کارد آشپزخون افتاد دنبالم منو تو چهارچوب در گیر انداخت گفت همینجا سرتو میبرم پدددددررررر سگگگگککککککگگگگ😅🥲🤨یعنی تررررسیدما

...
من یدفه دخالت کردم بابام با کارد آشپزخون افتاد دنبالم منو تو چهارچوب در گیر انداخت گفت همینجا سرتو م ...

با خوندنش هم تپش قلب گرفتم 

مادرو پدرم دعوا میکردن همیشه یه گوشه قائم میشدم آیه الکرسی میخوندم😓