2777
2789
عنوان

ایا امیدی برای من هست

242 بازدید | 36 پست

بچه ها بنظرتون کسی حاضر هست با یه تر*نس وارد رابطه شه؟. اونم واقعی.  احساس میکنم همه اینجور افراد رو چندش میبینن و هیچکس عبدا عاشقشون نمیشه🥲.  شماها هم خودتون چندشتون میشه اگه قاطی زنا مثلا تو مترویی جایی ببینید؟. صرفا نظر مردم برام خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوالمن لفظ تر‌نس و شیمل و همجنس گرا و تام بوی و ددی آرتا و بیبی گوریل و اینا رو قاتی کردم حقیقتا😂 ...

ترنس یعنی مثلا قبلا وقتی بدنیا اومدی پسر بودی اما بعدا بزرگ تر که شدی دکتر و اینا رفتی درواقع فهمیدن که دختری و باید تغییر جنسیت بدی

ی سوالمن لفظ تر‌نس و شیمل و همجنس گرا و تام بوی و ددی آرتا و بیبی گوریل و اینا رو قاتی کردم حقیقتا😂 ...

🦧🦧🦧🦧🦧

حقیقتش من با بیس سال سن اینا حتی ب گوشم نخورده  👩🏻‍🦯‍➡️👩🏻‍🦯‍➡️

خسته از تعلیق 💔

ترنس یعنی مثلا قبلا وقتی بدنیا اومدی پسر بودی اما بعدا بزرگ تر که شدی دکتر و اینا رفتی درواقع فهمیدن ...

آها پس یعنی اندام جنسی پسرونه اما اخلاق و رفتار و ویژگی های دخترونه

خب ب نظر من اگر کسی واقعا تلقین نیست و مشکل داره باید خیلی سریع جراحی کنه و به زندگی عادیش برگرده