2777
2789
عنوان

عصباني شدن شوهرم

562 بازدید | 30 پست

شوهرم سر چيزاي كوچيك خيلي كوچيك و بي اهميت بهو عصباني ميشه و هرچي كه نبايدو به زبون مياره خيلي بد عصباني ميشه فرقي هم نميكنه كجا باشيم پشت فرمون باشه تو خيابون ، تنها يا كسي پيشمون باشه. اما بعد فورا پشيمون ميشه چيكار كنم واقعا دام ميشكنه آخه، بعدش ميره برام كلي خرج ميكنه اخه چه فايده، صداشو خيلييي ميبره بالا منم كلا ساكت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتاییکه آرومه و مشکلی نیس  بگو این حرفا از شخصیت تو بعیده و دلم میشکنه  همیشه تکرار کن &n ...

بخدا خيلي اينكارم كردم كه دوباره همون ميشه شروع يه دعواي ديگه، كلا خيلي عصبيه قبلا اينجوري نبود. فشاري هم روش نيست بگم بخاطره اونه

بخدا خيلي اينكارم كردم كه دوباره همون ميشه شروع يه دعواي ديگه، كلا خيلي عصبيه قبلا اينجوري نبود. فشا ...

اخه شما بارداری..باید رعایت کنه خب

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
بخدا خيلي اينكارم كردم كه دوباره همون ميشه شروع يه دعواي ديگه، كلا خيلي عصبيه قبلا اينجوري نبود. فشا ...

بارداری عزیزم؟

اگر بارداری شاید بخاطر افت کیفیت رابطه جنسی باشه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
خيلي ناراحتم من طاقت قهر ندارم اخه انقد دوسش دارم بعد اونو ببين😭😭😭

اکثر مردا اینجوری ان..بد عصبانی میشن..اما اینکه تند تند عصبانی بشه اصلا درست نیست

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
بارداری عزیزم؟ اگر بارداری شاید بخاطر افت کیفیت رابطه جنسی باشه

اره باردارم،

قبلشم همين بود. الانم اين رابطه هامون مثل قبل بارداريه و مشكلي براي اينا نيست.

فقط الان من ديگه كلا حتي يك كلمه حواب نميدم، واي وقتي توين ميكنه ميخوام خودمو چاقو بزنم ولي همش ميريزم تو خودم

شوهر منم عصبی شد دیگه براش مهم نیست کجا باشه اصلا نمی تونن خودشو کنترل کنه واقعا بریدم دیگه منم فقط سکوت می کنم ولی متاسفانه آقا بعد کلی داد و بیداد وقتی هم که آروم شد به جای معذرت خواهی تازه طلبکارم هست خسته شدم از دستش