شوهرم سر چيزاي كوچيك خيلي كوچيك و بي اهميت بهو عصباني ميشه و هرچي كه نبايدو به زبون مياره خيلي بد عصباني ميشه فرقي هم نميكنه كجا باشيم پشت فرمون باشه تو خيابون ، تنها يا كسي پيشمون باشه. اما بعد فورا پشيمون ميشه چيكار كنم واقعا دام ميشكنه آخه، بعدش ميره برام كلي خرج ميكنه اخه چه فايده، صداشو خيلييي ميبره بالا منم كلا ساكت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا خيلي اينكارم كردم كه دوباره همون ميشه شروع يه دعواي ديگه، كلا خيلي عصبيه قبلا اينجوري نبود. فشا ...
بارداری عزیزم؟
اگر بارداری شاید بخاطر افت کیفیت رابطه جنسی باشه
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
شوهر منم عصبی شد دیگه براش مهم نیست کجا باشه اصلا نمی تونن خودشو کنترل کنه واقعا بریدم دیگه منم فقط سکوت می کنم ولی متاسفانه آقا بعد کلی داد و بیداد وقتی هم که آروم شد به جای معذرت خواهی تازه طلبکارم هست خسته شدم از دستش