2777
2789
عنوان

مو برداشتن مچ پا

318 بازدید | 14 پست

دوستان

من پریشب خوردم زمین ،دیشب رفتم دکتر گفتن مو برداشته و آتل گچی بستن ولی امروز رفتم دستشویی و برگشتم خواستم بخورم زمین و آتل شکست

الان چیکار کنم به نظرتون؟

باز برم دکتر یا خودش خوب میشه همینطور

آتل رو باز کردم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بگو فکر کردم موی مچ پات میخوای شیو کنی 

باید از توالت فرنگی استفاده کنی اسی فشار آوردی رو پات 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

حتما برو ببندهچطور اتل شکست؟

از دستشویی که اومدم بیرون تعادلم رو از دست دادم پام که آتل بود محکم خورد زمین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خوب میشه ولی دیرتر خوب میشه

تجربه داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بگو فکر کردم موی مچ پات میخوای شیو کنی باید از توالت فرنگی استفاده کنی اسی فشار آوردی رو پات

آره فشار اومد بهش

تو گچ بودن پا خیلی سخته اصلا نمیتونم راحت برم دستشویی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره پام اینجوری شد اتل نزدم هنوزم رد میکنه گاهی اوقات

چقدر گذشته؟

به نظرت برم گچ بگیرم دوباره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان منم یک هفته هست مچ پاش شکسته🥺

ان شاءالله زودتر خوب بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتل بستی شما یا گچ

آتل گچی بود که شکست

الان نمیدونم دوباره برم دکتر یا نه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو حتمابعنی اذیت نیستی ؟چون من مامانم نمیتونس پاش رو روی زمین براره مجبور شد بره

چرا پام درد میکنه،لنگ میزنم راه میرم ولی تو آتل بود خیلی سخت بود از دیشب تا وقتی که شکست به زور تا دستشویی میرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره فشار اومد بهشتو گچ بودن پا خیلی سخته اصلا نمیتونم راحت برم دستشویی

برو حتما باز یک چک بشو 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»