بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دکتر رفتم،هر پمادی که بگی زدم ولی هیچ فایده ای نداشت
آخر سر یه کرم شتر مرغ خریدم زدم اون اوکیم کرد
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
من دقیقا همینو دارم و خیلیم دکتر رفتم هیچ فایده ای نداره جز اینکه ۱۲ ساعتی یبار پماد ان ان بزنی با دستکش ظرف بشوری و آب داغ و خیلی سرد ابدا ب دستت نخوره میوه ها و خوراکیای اسیدی مث گوجه خیارشور پیاز نمیدونم لیمو و اینا ب دستت نخوره ینی برا آشپزیم دستکش داشته باش و اینکه عامل اصلیش میگن استرس و فکر زیاده
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨