2777
2789
عنوان

اگه باخواهرشوهرتون قهر باشید

208 بازدید | 27 پست

چند وقت پیش بین منو همسرم یه بحث پیش اومد گفت میدونم خاهرم این حرفا رو بهت زده درصورتی ک من اصلا اسم خاهرش  رو نیوردم . وهمیشه به خواهرشوهرم احترام گزاشتم. همسرم ب خواهرش زنگ زده بود ک چرا هر اتفاقی تو خانواذه مون میفته به همسرم میگید خواهر شوهرم هرچی از دهنش دراومده بود از بدی من پیش همسرم گفته بود.از دست خانومت خسته شدیم و زن دروغگوت از خودش حرف در میاره ................ .همسرم ظبط مکالمه داره  من صدای ظبط شده ی گوشی همسرم روگوش دادم  یه لحظه شوکه شدم ک چرا من این همه ب این خانواده احترام گزاشتم درعوضش خاهرشوهرم داره هرچی از دهنش درمیاد درمورد من ب همسرم میگه همسرم نمیدونه ک من مکالماتش روگوش دادم

. همسرم هم بعداز اینکه خاهرش بهش حرف رده بود منو برای اولین بار به طور وحشتناک  کتک زد.. ک بعداز چندروز معذرت خواهی کرد ولی نمیتونم مثل گذشته باهاش صمیمی باشم. حالا خواهرش یه مقدار سرماخورده  پدرو مادر همسرم بهش زنگ زدن ک برو ب خواهرت سربزن همسرم هم امروزهمسرم باخواهرش تماس گرفت ک میام میبینمت. خیلی ناراحت شدم حداقل میتونست باخواهرش یه کم سرسنگین باشه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتکت زد؟🤦چرا به همسرت نگفتی حرفهایی ک خواهرش زد و گوش کردی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مثل سوهره من دهن بین و احمقه.

منم همچین چیزی واسم پیش اومد و هر بدبختی دارم ازین رفتار سوهرمه کهنمبتونه سرینگین رفتار کنه و هررکاری کنن بازم مثل خرسواری میده بهشون 

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

اگه بگم برنامه رو از رو گوشیش پاک میکنه دیگه نمیتونم بفهمم ادمای اطرافم چطورین

خدا از خواهر برادر نگذره 💔 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خواهر من ، کتک خوردی ولی بازم همونطور نشستی و بخشیدی ، انتظتر داری واسه خواهرش قیافه بیاد؟خودت به خو ...

چی کار کنه عزیزم؟؟ از نظره نی نیسایتیا باید سریع بره طلاق بگیره.

اما زندگی واقعی اینجور نیست.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان