2777
2789

خیلی ببخشید همچین تاپیکی میزنم اما واقعا مجبورم بخدا نمیدونم با کی حرف بزنم در د موردش من قرص سیپروترون کامپاند رو استفاده میکنم قرص ضد بارداری هست اما خک مطمئن نیستم منظم خوردم یا نه از کاندوم هم استفاده میکنم  خیلی ببخشید ولی دو ساعت پیش رابطه داشتم بعد کاندوم در اومد و مایع منی ریخت نمی دونم الان برم قرص اورژانسی بگیرم بخورم خیلی دودلم نمیدونم چیکار کنم استرس دارم شوهرم اصلا براش مهم نیست انگار نه انگار  صد بار بهش گفتم من سنم کمه الان نمی‌خوام ولی امروز دیدمش اصلا به یه ورش بود اعصابم خورده 

شاید بچه میخواد چند سالته مگه

هفده سال من قبل اینکه ازدواج کنم همه چی رو بش گفتم گفتم می‌خوام درس بخونم  اونم قسم خورد حتی اگه اون بخواد وقتی من نمی‌خوام اجازه ندارند اینطور کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.