2777
2789
عنوان

الان دقیقا توی صحن انقلاب رو به روی حرم امام رضا نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امام رضا بگوو خیلییی امیدوار بودم حاجتمو میدین

ندادین و تموم شد

باشه قلبمو نمیشه اروم کنید که حسرتش منو نکشه 😭

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا 

یا امام رضا جانم منو بچه هامو بطلب بیایم زیارت 

آقا ده ساله دارم التماست میکنم 

دلم پر می‌کشه برای حرمت 

آقا جانم ده سال شد نیومده 

آقا جانم هرچی دارم از شما دارم یا ضامن آهو 

بگو حرفای دلشو بشنو تنهاست گناه داره🥲❤️

خداکنه فردا بخیر بگذره 

مرسی 

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اینجا روم نمیشه بگم

قبول کردم عزیزم

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن وبرای یاسمن تنبلی چشمش خوب بشه نمره چشمش پایین بیاد به درسش خیلی علاقمند بشه وبسیارموفق باشه آینده بسیار خوب وعالی داشته باشه....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیار موفق باشه وهمیشه به سلامت بره وبیاد خونه وآینده بسیار عالی داشته باشه......یه شغل عالی پیدا کنم....جوابی که منتظر هستم خیلی خوب باشه.....زمینمون فروش بره وپول بدهی جور بشه....درآمدمون خیلی زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم مخصوصا این ماه....مشکلاتم حل بشه....یه تصمیم درست بگیریم