2777
2789
عنوان

پیامد های روابط خارج از تاهل

164 بازدید | 1 پست

احساس خشم:

افرادی که همسر آن‌ها مرتکب خیانت می‌شن، احساس می‌کنن مورد ظلم واقع شدن و نسبت به همسر خویش خشم پیدا می‌کنن. احساس خجالت‌زدگی و شرم از این رویدادها نیز می‌تواند بر احساس خشم و ناراحتی آن‌ها بیفزاید.

عوارض جسمانی:

افزون بر استرس حاد، تهدید بالقوه‌ای وجود داره که همسری که خیانت کرده، بیماری‌های مقاربتی را به رابطه‌ی اصلی وارد کرده باشه. برخی از بیماری‌ها- نظیر ایدز- می‌توانند به مشکلات مادام‌العمر منجر شون و بر زندگی هر یك از زوجین و خانواده‌هایشان اثر جبران ناپذیری بگذارن.

آسیب های روانی:

از آنجایی که خیانت در نظر تمام افراد جامعه امري غیراخلاقی محسوب می‌شن، پس از افشاي خیانت، فرد احساس خجالت و بی‌آبرویی می‌کنه. چراکه نظر دیگران نسبت به او عوض میشن و در نتیجه‌ی طردشدگی توسط دیگران، فرد احساس انزوا و تنهایی را تجربه می‌کنه که این به‌نوبه‌ی خود، موجب آسیب‌هاي روانی مانند احساس حقارت، نگرانی از آینده و افسردگی میشن.

احساس گناه:

خیانت در زندگی زناشویی، باعث بروز احساس عذاب‌ وجدان در زوجین می‌شن. فرد دائما از لحاظ اخلاقی با خود درگیر میشن و از ارتکاب به خیانت، احساس پشیمانی و گناه و در ادامه شروع به سرزنش خود و همسرش می‌کنه. به همین خاطر به رفتارهاي جبرانی دست می‌زنه تا شاید بتونه از این احساسات ناخوشایند رهایی یابد.

نتیجه گیری:

رابطه‌ی خارج از تاهل يكي از پديـده‌هاي آسيب‌زاست كه در پي زنجيره‌ی عوامل اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، خانوادگي و روانشناختي روي میدن. زنگ خطر اين معضل اجتماعي براي امنيت و سلامت افراد، خـانواده و جامعه به صدا درآمده  و در صورت عدم شناسايي دقيق عوامل زمينه‌ساز و عدم برنامه‌ريزي هوشمندانه براي پيشگيري و كاهش آن، مي‌توان نظم و ثبات خانواده را به چالش جدي كشيده و منجر بـه انحلال زندگي زناشويي شود

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

تو فیلم گردن زنی یه جا مسعود میگفت رابطه رو تموم کنیم این مدت خیلی اتفاق بد افتاده دخترش به قتل رسیده بود و این حرفا 

بنظرم خیانت کاری برکت رو میبره،  برکت هم سلامتی جسم و روح خودمون و عزیزانمونه