2777
2789

مهربونای سایت مامانم مریضه 💔💔💔

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربونای سایت مامانم مریضه 💔💔💔لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی بر ...

خدا مادرتو شفا بده 

مقدارشو کم کن مثلا بگو یدونه حمد ، یا یه دعا 

چون کاربرا تا سه تا حمد رو میبینن رد میشن چون زیاده 

بکنش یدونه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خیلی بده من متوجه این موضوع شدم دیگه ناراحتی کسی ناراحتم نمیکنه کلا خنثی شدم ولی عذاب وجدان دارم که ...

آدم باید به این فکر کنه تا میتونه باعث رنجش کسی نباشه،اگه دیگران باعث آزار شما میشن اون و خودشون مسئول هستن که جواب بدن

خدا مادرتو شفا بده مقدارشو کم کن مثلا بگو یدونه حمد ، یا یه دعا چون کاربرا تا سه تا حمد رو میبینن رد ...

چون گفتی لایک نکنید لایک کردم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

آدم باید به این فکر کنه تا میتونه باعث رنجش کسی نباشه،اگه دیگران باعث آزار شما میشن اون و خودشون مسئ ...

اره کسی رورنج نمی‌دم ولی به نظرت چرا دیگه ازرنج کسی غصه دار نمیشم؟من تا یکی ناراحت میشد قلبم دردمیگرفت

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

از بس خودمو الکی گول زدم هی امید واهی به خودم دادم خسته شدم امیدم این چند روز به رتبه بندیه شوهرم بود گفتیم شاید حقوقش بیشتر شه که اونم هیچی نشد یه معلم با ۱۱ سال سابقه آخه حقوقش ۱۳ تومن این چه عدالتیه پول نباشه وقتی شرمنده خانوادت بشی آخه این میشه زندگی لعنت به این وضع

از بس خودمو الکی گول زدم هی امید واهی به خودم دادم خسته شدم امیدم این چند روز به رتبه بندیه شوهرم بو ...

معلم کلاس چندم هستن جاری من توی داهات پنج وشش روباهم درس میده میگه ۲۰حقوقشع

اره کسی رورنج نمی‌دم ولی به نظرت چرا دیگه ازرنج کسی غصه دار نمیشم؟من تا یکی ناراحت میشد قلبم دردمیگر ...

متأسفانه من هنوز درگیرشم حتی میشه براشون گریه هم می کنم مثلا وقتی از اینستا استفاده می کنم چیزهایی می بینم که امکان نداره ناراحت نشم وگریه نکنم 

متأسفانه من هنوز درگیرشم حتی میشه براشون گریه هم می کنم مثلا وقتی از اینستا استفاده می کنم چیزهایی م ...

من خیلی بودم دیگه سنگ شدم بنظرت گناهه؟