2777
2789
عنوان

خانومای باردار یا با تجربه لطفا میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست
مرسی عزیزم خیلی نگرانم دست خودم نیست

برا منم یه کیست دیده شد که دکتر گف مشکلی نداره. قبل از بارداری کیست نداشتم. دکتر گف همه دارن اونو 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم یه کیست دیده شد که دکتر گف مشکلی نداره. قبل از بارداری کیست نداشتم. دکتر گف همه دارن اونو

اهان من ولی کلا الان دوساله کیست تولید میکنه پشت هم قرص هورمونی میخوردم دیگ یه ماهی و خورده‌ای  میشد نمیخوردم که فهمیدم باردارم ولی الان باز دارم 

اهان مرسی گلم یه مسئله دیگ من الان سمت چپم یه کیست ساده ۴ سانتی دارم کسی بوده تو اطرافیان یا خودتون ...

کیست ها معمولا تو بارداری از بین میرن یا کوچیک میشن تا اونجا که شنیدم 

بازم شاید نوع مختلف دارن 

اهان من ولی کلا الان دوساله کیست تولید میکنه پشت هم قرص هورمونی میخوردم دیگ یه ماهی و خورده‌ای میشد ...

نمیدونم. اگر نگرانی از دکترت بپرس. راستی من توو سونو انتی کیستم از بین رفته بود 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

مرسی عزیزم خیلی نگرانم دست خودم نیست

ن نگران نباش بارداری و تجربه ادما تو این زمینه همیشه یکی نیست بدن هرکس با دیگری فرق داره

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭