2777
2789
عنوان

خواب خیلی ترسناک

98 بازدید | 8 پست

خواب بودم بعد تو خوابم به یک جا رسید که من جلو بخاری دراز کشیده بودم بعد یکهو تو خوابم یک موجود ترسناک یهو غرش کرد بعد ترسیدم و شوکه گفتم منکه تو خونه خودمم تو خونه خودم چطور جرئت...

بعد گفتم یا امیرالمؤمنین که از اون وضع بیام بیرون بیدار شم که

از خواب بعد سه ثانیه بیدار شدم همون موقع داداشم تو اینستا بود یک مداح در وصف امیرالمومنین داشت میخوند

دقیق همون زمان که هوشیار شدم کلمه امیرالمومنین گفت

انقد ترسناک بود که بعد چند دقیقه هنوز سرم سر و مور مور میشد

موقع نماز صبح و اذان بود

تعبیر داره ایا؟

قبلشم یک چیزی راجب چشم قرمز بود که چشمام رنگ قرمز و یکی دیگه هم همین رنگ بود داشتم تو خیابون خلوت با هوای دم غروب افتاب یا طلوع افتاب می چرخیدم

...

چه شکلی بود؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شکلی بود؟

چشمای زرد داشت بعد منو یاد شخصیت ترسناک زن مسیحی تو یک فیلمی انداخت ولی اون نبود 

زن نبود چهره اش سیاه بود صدای خیلی بلندی داشت 

بعد یکی دیگه هم بود یک مرد کت و شلوار ابی تیره یا نفتی با چشمای قرمز قبل این

...

یعنی چی بود دیدم؟

ذكر بگو  صلوات و استغفار و اينا .منم شده از اين طور خوابا ببينم تو خواب سعي كردم قران بخونم اون موجود يا هر چي كه بود بره بعد جسمم وقتي خواب بودم داشت قران ميخوند كه يهو كه بيدار شدم فهميدم