2777
2789
عنوان

با این شرایط جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 58 پست
ارههمدل اومد گفت میخوام شرایط و بهتر کنبممن گفتم این خط ➖ اینم نشون ✖️ که نمیکنیدجوابمو داده اگه کرد ...

بابا من از ۹۸ اینجام کجا سایت بهتر میشه شما خودتون قدیمی هستید میدونید دیگه اینجا بهتر نمیشه بدتر میشه پارسال بهمن هم شاهد تغییرات گسترده بودیم چقدر تاپیک مخالفت زده شد من هنوزم تاپیکم هس🤦🏻‍♀️

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بابا من از ۹۸ اینجام کجا سایت بهتر میشه شما خودتون قدیمی هستید میدونید دیگه اینجا بهتر نمیشه بدتر می ...

همون دیگه، منم همینو گفتم بهش

حتی یه درصدم احتمال نمیدم اینا کاری به نفع کاربر انجام بدن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طوری تاپیکها مون پاک کنیم

میگن باید بفرستیم واسه همدل 

والاه من خودمم نمیدونم ساعت ۲ میفرستم به همدل ببینم پاک میکنه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

الان باید به همدل بفرستیم؟🤦🏻‍♀️🤕

نوشتم به (niniyar )سرچ بزنید 

فکر میکنم نی نی یار سه باشند شدند نی نی یار بدون عدد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همون دیگه، منم همینو گفتم بهشحتی یه درصدم احتمال نمیدم اینا کاری به نفع کاربر انجام بدن

دقیقا 

اوضاع تبلیغات هم قرار بود ساماندهی بشه بین نی نی یار ها تنها نی نی یاری که لااقل به ادم جواب میداد نی نی یار ۵ بود اونم رف🥲🤦🏻‍♀️

نوشتم به (niniyar )سرچ بزنید فکر میکنم نی نی یار سه باشند شدند نی نی یار بدون عدد

باشه یه نگاه میکنم ممنون

برای من یک تاپیک گذاشتم حذف کردن امروز

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

چه طوری پاک کنیم تاپیکهای سالهای قبل

شما تاپیک مد نظرتون را لینکش ارسال میکنید به شخصی 

نی نی یار در روزهای شنبه ،دوشنبه و چهارشنبه 

ساعت ده و نیم صبح تا دوازده و دو تا سه عصر 

در این سه روز هر روز یک تاپیک میتونید بذارید برای حذف 

بررسی میشه حذف میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من صبح خواستم لینک بفرستم اصلا نشد بفرستم برای نی نی یا ر

باید تو لیست دوستات باشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

من صبح خواستم لینک بفرستم اصلا نشد بفرستم برای نی نی یا ر

چرا نشد ؟باید در شخصیشون ارسال کنید