2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه مهدکودکی یه سوال دارم یا کلا بچه دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یادم‌نمیاد چیزی رو امضا کرده باشم تا جایی ک یادمه فقط پول دادم

اگر بدون قرارداد باشی که اشتباه بزرگی کردی 

اومدیم و دور از جون بچه ات تو مهد چیزی میشد چجوری میخواستی قانونی اقدام کنی 

توی قرارداد هم تو تعهد پرداخت میدی هم اونا تعهد اموزش و مراقبت و بیمه و ...

شما الان مثلا مستاجری ب صاحب خونه میگی میخوام پاشم پولمو بده مثلا دوماه مونده ب پایان قرارداد ... صاحب خونه میتونه بگه من روز قرارداد پول پیش شما رو میدم یا برعکس اون میگه پاش تو میتونی بگی من زودتر پا نمیشم تا قراردادم... مگر اینکه توافق کنید 

جریان مهد هم همینه‌

حالا تو هم نمیخواد همشو بدی اگر قبلا ماهانه میدادی ماهانه بده 

اگرم باید تا پایان سالش بدی اخرش ما بقی رو بده نمیخواد جلو جلو صاف کنی انگار که بچه ات داره میره هنوز 

حالا هیچی نمیگفتی و بحث نمیکردی .تا اسفند که پرداخت کردی بعدا میگفتی دیگه نمیخواد بیاد.پیش دبستانیه ...

خدایی بحثی نکردم فقط بهش گفتم بخاطر یه سری مشکلات شخصی و اینکه دارم میرم ازاین شهر دیگ بعد از عید نمیخوام بیاد گفت باید شهریه رو بدی چ بیاد چ بیاد 

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
اگر بدون قرارداد باشی که اشتباه بزرگی کردی اومدیم و دور از جون بچه ات تو مهد چیزی میشد چجوری میخواست ...

اره والا قراردادی امضا نکردم 

اگر پیش دبستانی بود مدرک میخواست بهت بده ولی الان که فکر کنم مدرک هم لازم نیست

نه هیچی ..فقط کپی شناسنامه مدرکشه که پیشش داره دخترم😄😄

خدایی بحثی نکردم فقط بهش گفتم بخاطر یه سری مشکلات شخصی و اینکه دارم میرم ازاین شهر دیگ بعد از عید نم ...

منم برای بچه اولم همینو به مدیرش گفتم که دیگه بعد از عید نمیخواد بیاد گفت باید شهریه رو کامل بدی منم فرستادمش ولی شما چون میخواید از این شهر برید نمیتونید بفرستینش مهد

من فقط مدارک دادم و شهریه و وسلیل مورد نیاز مهدرو

خب پس پیام بده. بگو با توجه به اینکه قراردادی بین ما امضا شده من چنین اجباری ندارم. حتی در صورتی که قراردادی امضا بشه باز هم برای ترک شهر استثنا قایل می شه و اینا توی قرارداد اومده.

ببین امضای قرارداد بحث قانونی ماجرا است... بحث اخلاقی اش فرق میکنهالبته من باشم بچمو بدون قرارداد هی ...

اره والا هرچقدر فکرمیکنم یادم‌نمیاد امضا کرده باشم حتی جاییی رو یا قرارداد بسته باشم...تا جایی ک یادمه فقط کارت کشیدم