2777
2789
نمی‌دونم از قبل هم ۷-۸ سال پیش با خودش اولین بار چت کردم خیلی میخامشخیلی هی دوبار رفت هر بار دو هفته ...

خیلی می خوام خیلی می خوام عین بچه ها 

یذره خوددار باش دختر 

حالا می آد سو استفاده هاشو ازت می کنه می ذاره می ره بعد بشین یکسال عر برن 

عقلم خوب چیزیه ، خدا داده برا اینکه نرینین تو زندگی خودتون

خیلی می خوام خیلی می خوام عین بچه ها یذره خوددار باش دختر حالا می آد سو استفاده هاشو ازت می کنه می ذ ...

نمی‌دونم چیکار کنم شما بگو 🥺

خودمم میفهمم عین دختر دبیرستانیا شدم 

هیچ دست خودم نیست 

همش ب خودشم میگم میخام بیینمت و...🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چیکار کنم شما بگو 🥺خودمم میفهمم عین دختر دبیرستانیا شدم هیچ دست خودم نیست همش ب خودشم میگم ...

جلو خودتو بگیر ، ارتباطتو کامل باهاش قطع کن ، داره می گه دنبال ازدواج نیست ، یعنی تو این رابطه فقط تو آسیب میبینی ، بعد از یه مدت می زاره می ره می گه من که از اول گفتم قصدم ازدواج نیست ، تو می مونی و یه دل شکسته و غرور لگدمال شده ، فکر آخرشو بکن

جلو خودتو بگیر ، ارتباطتو کامل باهاش قطع کن ، داره می گه دنبال ازدواج نیست ، یعنی تو این رابطه فقط ت ...

سعی میکنم 🙁دوبار رفت اما برگشت بعد دو هفته یکبار خودش برگشت یک بار من پی دادم 

🥺کاش ی راهی بود اونم جذب بشه 

اون از عکس ک نمیخاد عاشق بشه 

علاقه کم کم ب وجود نمیاد ؟

سعی میکنم 🙁دوبار رفت اما برگشت بعد دو هفته یکبار خودش برگشت یک بار من پی دادم 🥺کاش ی راهی بود اونم ...

اومدیم و نیومد ، اگه همو ببینید فقط تو دلبسته تر میشی ، اون مرده هزاری ام خوشش بیاد دلبسته نمیشه ، باهات وقت می گذرونه بعد هم راحت ول می کنه می ره ، من ندیدم کسی از اول بگه من ازدواجی نیستم و بعد خوشش بیاد با طرف ازدواج کنه اغلب فقط دنبال دوستی ان اینجور ادما 

اومدیم و نیومد ، اگه همو ببینید فقط تو دلبسته تر میشی ، اون مرده هزاری ام خوشش بیاد دلبسته نمیشه ، ب ...

اگر پسر عمش نمیمرد میومدد

اما الان ...

اره واقعا دلبسته نمیشه 

خیلی بیخیاله سنگه

🥺سعی میکنم دیگ نگم ک ببینمت و میخامت

میکشم کنار...

اومدیم و نیومد ، اگه همو ببینید فقط تو دلبسته تر میشی ، اون مرده هزاری ام خوشش بیاد دلبسته نمیشه ، ب ...

من اینا رو خودم تجربه کردم که دارم بهت می گم تازه طرف من ازدواجی بود ، ولی ول کرد رفت وای به حال اینکه داره می گه ازدواجی نیستم 

نمی‌دونم چیکار کنم شما بگو 🥺خودمم میفهمم عین دختر دبیرستانیا شدم هیچ دست خودم نیست همش ب خودشم میگم ...

کات کن دوستت داشته باشه میاد دنبالت 

بگو رابطه بی هدف نمیخوام احساسم و وقتم ارزشمنده ...تا الانم چون به احساسم بها میدم موندم تو این رابطه ..‌ولی دیگه نمیمونم  بخوادت به دست و پا میوفته 

حالا ممکنه چند ماهی طول بکشه ولی حتما میاد بخوادت 

این خودش میگ اصلا بفکذ ازدواج نیستم 

فاز شو ندارم ب شکست کافیه و...

فقط دوست باشم واضح داره میگ

منم رک گفتم ببینمت خوشم بیاد خوشت بیاد تفاهم باشه هدفم فقط ازدواج 

رابطه الکی نمیخام 

گفت ی درصد نشه چیکار می‌کنی گفتم هیچی دل دو طرف بخاد میشه 

اگر نشه از جانب تو نمیشه 

وگرنه من دلم بخواد صدمو میدارم

و...

خیلی دیشب گفتیم و گفت 

ولی می‌دونم ک نمیشه اما دلمو نمیتونم راضی کنم همش میگم تلاش کن شاید کم کم شد 

همه اول  ک نمیخان و...

اگر پسر عمش نمیمرد میومدداما الان ...اره واقعا دلبسته نمیشه خیلی بیخیاله سنگه🥺سعی میکنم دیگ نگم ک ب ...

بهترین کارو می کنی ، نمی دونی این مردا چه سنگدلایی اند بعد از یکسال رابطه عاشقانه و بدون هیچ مشکل و دعوایی راحت منو گذاشت کنار ، رفت با یکی دیگه ازدواج کرد که شرایطش بیشتر بهش می خورد ، اینا قلب و عاطفه ندارند ، اونجور که ما عاشق میشیم عاشق نمیشن مطمئن باش ، تو همین سایت بالای صد تا تاپیک راجع بی وفایی مردا دیدم ، بخون عبرت بگیر 

کات کن دوستت داشته باشه میاد دنبالت بگو رابطه بی هدف نمیخوام احساسم و وقتم ارزشمنده ...تا الانم چون ...

اون نمیخاد 

خیلی سنگه خیلی ..

چی بگم همش میگ بمون برام 

کنارت خوبه حالم و...خیلی تشویق می‌کنه برای احوالاتم

اما اون لک من فارس ..تغییر مذهب و...واقعا شاید نمیشه

۱۵۰۰ کیلومتر فاصله 

ی چیز دیگم هست دیشب رک بهش گفتم 

گفتم لابد دلیلش اینه 

گفت نه درک میکنم شرایطت و اون زمانو 

اما حس  میکنم همینه دلیلش 

اینکه ۷+۸ سال پیش من ۱۹/۲۰ سالم بود شوهرم بهم خیانت میکرد 

منم رفتم اولین گروه ب اولین نفر ک همین پسر پیام دادم و میخاستم کار شوهرم جبران کنم 

اما از قضا ترسیدم و همه چیو ب همین پسر گفتم 

ک بخاطر چی پیام دادم و اونم نصیحت کرد اشتباهه و... س چهار مذهبی چت میکرد ک اینجوری کن اونجوری کن و...

کارای روزانه بعد س چهار ماه گیر داد دوست باش و نشدم دعوا کرد و رفت 

امسال برج شش خودم قاطی شماره ها ناشناس بهش پیام دادم ببینم کیه 

اصلا خدا شاهده نمی‌دونستم سبو دارمش این همه سال 

بعد گفتم سلام شما 

و...عکسش ک اومد گفتم اشتباه گرفتم 

و...ولی اون شناخت و... چت کردیم تا الان 

میگم چون تاهل ۷-۸ سال پیش بهت پیام دادم ذهنیتت خراب شده 

میگ ن درک میکنم کاریت ندارم و..

اون نمیخاد خیلی سنگه خیلی ..چی بگم همش میگ بمون برام کنارت خوبه حالم و...خیلی تشویق می‌کنه برای احوا ...

اصلا درک نمی کنم کسی رو که ندیدی اصلا نمیشناسی فقط چت کردی باهاش چطوری می تونی دوست داشته باشی با اینهمه اختلاف مسافت ، اختلاف مذهب ، فرهنگ ، احساست فقط هورمونه و نیاز ، هیچ عقل و منطقی پشتش نیست

اصلا درک نمی کنم کسی رو که ندیدی اصلا نمیشناسی فقط چت کردی باهاش چطوری می تونی دوست داشته باشی با ای ...

میگم شاید شرایطم 

بهش هم گفتم 

گفتم انقدد میگم میخامت و دلم میخواد ببینمت

فقط بخاطر چیزایی هست ک واس من عقده شده 

در تو دیدم و باعث شده ب چشمم بیای گفت می‌دونم 

ببین من تاپیک طولانیاتو خوندم.همرو.داستان زندگیتم خوندم.فقط بت بگم داری از چاله میفتی تو چاه.بشین سر جات این پسر ایلامی رو انقد برا خودت بزرگ نکن.برو پی کار و کاسبیت.چرا انقد تو حاشیه ای؟؟؟؟؟یکم بزرگ شو.هنوز مث همون ۱۵ سالگیت فکر میکنی.یکم کتاب بخون.کتاب ادمای موفق بخون.رشد کن.مگه میشه یه دختر نزدیک سی ساله انقد احمق؟؟؟؟؟؟ببخش ک رک گفتم.خواستم بهت بر بخوره و بخودت بیایی.اگه این پسره رو بلاک نکنی دیوانه ای.از شوهرتم‌طلاق بگیر برو دنبال کار و کاسبیت.ماشالله از خیلی دخترایی ک اطراف منن و تو شهرای بزرگ زندگی میکنن با عرضه تری.خودتو گول نزن.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی