2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فقط استیل بگیر. اگه بودجه داری پیرکس شعله مستقیم. بقیه بدون ضرر نیستن

عزیزم استیل اصل پیدا نمیشه 

مارک کرکماز رفتم بگیرم با آهنربا تست کردم جذب شد ، در حالیکه اگه اصل باشه نباید جذب بشه

قابلمه گرانیت ترک مارک oms یعنی عالیی ها الان 6 سال دارم هر روز غذا مبپزم خط خش نیفتاده

خدا کنه دجکالا داشته باشه ، البته شما شش سال پیش خریدین معلوم نیست الانیا اصل باشن

عزیزم استیل اصل پیدا نمیشه مارک کرکماز رفتم بگیرم با آهنربا تست کردم جذب شد ، در حالیکه اگه اصل باشه ...

استیل درصد داره. جذب میشه. ولی چون تو دمای بالا چیزی به غذا اضافه نمیکنه و ترکیب نمیشه سالمتریه. اگه با اونم مشکل داری پیرکس دیگه بدون شک گزینه خوبیه. اما واقعا هم هزینه داره هم شرایط نگهداریش سخته

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  
خدا کنه دجکالا داشته باشه ، البته شما شش سال پیش خریدین معلوم نیست الانیا اصل باشن

اره اگ اصلش پیدا کنی عالی من خیلی راضیم. زن داداشم با من 2 ست عوض کرده من هنوز عالی مونده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم خوبی امید وارم حالت خوب باشه، توی یه تاپیک گفته بودی روی بینیت سرطانbccداشتی میشه توضیح بدی اول پیش چه متخصصی رفتی؟ توروخدا بهم بگو چیکار کردی 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

قابلمه fika neoflam

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
سلام عزیزم خوبی امید وارم حالت خوب باشه، توی یه تاپیک گفته بودی روی بینیت سرطانbccداشتی میشه توضیح ب ...

سلام عزیزم ممنون خوبی 

خداروشکر خوبم 

فقط حای فرورفتگی روی بینی ام است که از نظر اعتماد به نفس داغونم کرده 

پسش متخصص پوست ، اونم نمونه برداشت فرستاد پاتولوژی ، حواب پاتولوژی رو آوردم متخصص پوست ، اونم ارجاع داد به جراح پلاستیک توده رو برداشت ، چیز خطرناکی نیست عزیزم نگران نباش ، فقط از نظر زیبایی آسیب زد

سلام عزیزم ممنون خوبی خداروشکر خوبم فقط حای فرورفتگی روی بینی ام است که از نظر اعتماد به نفس داغونم ...

عزیزم خداروشکر که الان سالمی اون فرو رفتگی رو نمیشه پیوند پوست بزنی؟؟ اولش رفتی پیش متخصص پوست؟ بیمارستان بستری شدی واسه عمل یا توی مطب جراحی کردن وتوده رو در آوردن؟ 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
عزیزم خداروشکر که الان سالمی اون فرو رفتگی رو نمیشه پیوند پوست بزنی؟؟ اولش رفتی پیش متخصص پوست؟ بیما ...

نه بابا بستری اینا نمیخواد ، مرکز جراحی رفتم 

اره اول متخصص پوست رفتم 

پیوند پوست میشه ولی میترسم بدتر از الان بشه