2777
2789

من اوایل ازدواج آره در حد خط چشم و رژ آرایش میکردم ، به پوستت کرم پودر اینا نزن تو خونه ، اول از همه که همیشه دو هفته یه بار برای اصلاح صورت و ابروهات برو آرایشگاه تیغ اینا نزن که پوستت زبر نشه ، بند پوست رو نرم میکنه ، بعد هم هر روز صبح بیدار شدی بعد مسواک و شستن صورتت و شونه کردن موهات روتین پوستیتو برو میسلار واتر و تونر و آبرسان و دور چشم در آخر هم مرطوب کننده تو بزن ، ابروهاتو شونه کن به سمت بالا خط چشم بکش با یه رژ ، حتی میتونی از سرمه طبیعی واسه چشمت استفاده کنی به جای خط چشم ، هم شیمیایی نیست هم اگه نشوری  هم مشکلی برا چشمت به وجود نمیاره ، لباسای تمیز و آراسته بپوش بعد برو سراغ کارات ، همیشه موهات شونه کرده باشه موقع غذا پختن یه روسری بپوش که موهات نریزه تو غذا ، دمپایی ابری تو خونه بپوش که پاهات نرم بمونه به دست و پات همیشه کرم مرطوب کننده بزن بذار نرم بمونه ، موقع ظرف شستن دستکش و پیش بند استفاده کن موقع آشپزی هم همینطور ، کارات که تموم شد میتونی یه دوش بگیری فقط بدنتو بشوری مام و اسپری بزنی که واسه اومدن شوهرت بوی خوب بدی ، حتی میتونی موقع انجام دادن کارها یه تیشرت یا لباس عادی بپوشی که اگه بوی عرق گرفت زود عوض کنی بعد از کارات که دوش گرفتی اون لباس خونگی های خوشگل رو بپوشی ، همیشه سعی کن موقع اومدن شوهرت آراسته باشی و بدن و دهانت بوی خوب بده ، آدامس تو خونه داشته باش همیشه ، خونه رو هم سعی کن آروم و تمیز کنی واسه اومدن شوهرت 

از اول به ابن روال عادت کنی تا آخرش همینطوری پیش میره 

من ۴ ساله عروسی کردم اون اوایل کلی شوق و ذوق داشتم و بیشتر این کارایی که برات نوشتم رو انجام می‌دادم،  الان یکم تنبل شدم ولی بازم سعی میکنم کارام رو تا اومدن شوهرم انجام بدم و حداقل خودم بوی خوب بدم اگه آرایش هم نکنم ، راستی اگه بعد حمام که موهات شستی زود سشوار بکشی تا حمام بعدی صاف و مرتب میمونه روغن آرگان و ماسک مو داخل حمام هم یادت نره 

راستی عیبی نداره اگه گاهی مردا ببینن خونه شلوغه و کارهای خونه زیاده اونطوری بیشتر قدر موقع هایی که تمیز کردیم رو میدونن ولی حداقل سعی کن پذیراییت تمیز باشه و آشپزخونه اگه تو دیده ، چون یهو مادرشوهرت یا یه مهمون ناخونده بیاد خونه رو تمیز ببینن و از همون اول تو رو آدم تمیزی بدونن اگه از همون اول ببینن خونه ات شلخته است اسمت به عنوان یه زن شلخته در میره و هرچقدر تمیز کنی و بخوای ثابت کنی که نه تمیزم اون یه بار تو ذهنشون میمونه 

خواستم اینا رو بگم که اگه تازه عروسی حواست باشه 

راستی اگه شاغلی کلا قضیه فرق میکنه شوهرت هم باید همکاری کنه حتی شوهر باید به زن خانه دار هم کمک کنه چون خودش هم تو اون خونه زندگی میکنه 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.