2777
2789
عنوان

حالم بده

250 بازدید | 23 پست

امروز ساعت نه و خورده ای بود من بیدار شدم دیدم مامانم رفاه سرکار بابام هم خوابه آلارمش زنگ خورد بیدار شدم با صدای آلارمش امروز باید مدرسه می‌رفتم نرفتم ولی بیدار شدم تعجب کردم مادرم بیدارم نکرد خلاصه مادرم زنک زد بهمفت بیدار کن بابا تو بابام هم خیلی وحشیه یه بار دعوا کردن  چند سال پیش مادر و پدرم پایه ی صندلی خورد کرده یه تلفن بی سیم هم داشتم اونم پوکوند من تکونش دادم بیدارش کردم دوباره خوابید ( مادرم هم سخت بیدارش می‌کنه خوابش سنگینه و بی ادب و بی اعصاب) بعد دوباره زنگ زدم به مادرم گفتم بیدار نمیشه گفت تکونش بده برای باز دوم تکونش دادم محکم و بی اعصاب گفت نمی‌خوام برم سرکار منم داشتم حرف میزدم دیگه خیلی ترسیدم رفتم بعد مامانم زنگ زد به تلفن خونه بعد من برداشتم مامانم گفت تو چرا برمی‌داری( میخواسته بابام بیدار بشه) بعد بابام هم با صدای تلفن بلند شد گفت کیه چی میگه با بی اعصابی منم خیلیییییییی میترسم از دعوا یعنی کوچکترین چیزی منو میترسونه مامانم دو سه بار زنگ زد منم استرس گرفته بودم مامانم از این ور بابام از اون ور من دیگه بغض داشتم گفتم به بابام با ترس و لرز با تو کار داره بابام برداشت با صدای بلند و عصبی گفت بله نمیرم امروز سرکار منم رفتم تو اتاق از ترسم گریه کردم نفسم بالا نمیومد الان می‌دونم با هم قهر میکنن جَو خونه بد میشه حالا لطفا قضاوت نکنید که چقدر ترسویی و فلان من بابامو میشناسم خیلی وحشیه تروخدا دلداریم بدین خیلی هم ببخشید طولانی شد

مرد ها درخواست دوستی ندید.ندید.ندید.ندید

عزیزم آروم باش 

بعضی زن و شوهر از این دعواها زیاد میکنن 

هم رو هم خوب میشناسن برلی همون از داد وبیداد هم نمیترسن چوم زورشون بهم میرسه 

نترس آروم باش ی آب قند بخور

بابات  مگه شغلش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم 

معمولاکسایی که خوابشون سنگینه بی اعصابن نمیدونم شایدهم بی اعصابن که خوابشون سنگینه به هرحال مادرت بایدقلقشوبدست بیاره دیگه تاپدرت اینقدرعصبانی نشه

تو هم گناه داری والا همین میشه بچه ازخونه زده میشه دیگه .تایه خواستگارهم میادفوری بله رو میگه تاراحت شه .که تواینجورمواقع به احتمال زیادازچاله میفته تو چاه

چی بگم معمولاکسایی که خوابشون سنگینه بی اعصابن نمیدونم شایدهم بی اعصابن که خوابشون سنگینه به هرحال م ...

به شدت می ترسیدم الان هم باز خوابه من تو اتاق پناه بردم میترسم بیام بیرون بعد اون اتفاق هم پاهام مبارزه درست نمیتونم راه برم 

به شدت می ترسیدم الان هم باز خوابه من تو اتاق پناه بردم میترسم بیام بیرون بعد اون اتفاق هم پاهام مبا ...

عزیزم 🙁

چندسالته شما؟

وقتی مادرت اومدخونه دراین موردباهاش حرف بزن

بگوکه بعضی کاراتون به من مربوط نمیشه 

مادرت سلیطه س ؟

کدومشون کوتاه میادتوی بحث؟

عزیزم 🙁چندسالته شما؟وقتی مادرت اومدخونه دراین موردباهاش حرف بزنبگوکه بعضی کاراتون به من مربوط نمیشه ...

والا  سنم رو نمیتونم بگم شرمنده  اما سنم زیر ۲۰ و فقط علت این  که تو نی نی سایتم هیچ کس نیست باهاش حرف بزنم و حداقل اینحا چند نفر منو درک میکنن ولی دیگه عادت کردیم پدرم روانیه 

عزیزم آروم باش بعضی زن و شوهر از این دعواها زیاد میکنن هم رو هم خوب میشناسن برلی همون از داد وبیداد ...

مرسی از دلداری همین هم حالم رو بهتر می‌کنه بابام تهران کار می‌کنه اما خونمون رباطه

مرسی از دلداری همین هم حالم رو بهتر می‌کنه بابام تهران کار می‌کنه اما خونمون رباطه

الان جرعت ندارم برم صبحونه درست کنم میترسم بیدار بشه بد اخلاقی کنه ناشتا دارم خوراکی قند دار میخورم آخه دلم ضعف میره

والا سنم رو نمیتونم بگم شرمنده اما سنم زیر ۲۰ و فقط علت این که تو نی نی سایتم هیچ کس نیست باهاش ح ...

سنت به چه دردمن میخوره عزیزم 

همینطوری پرسیدم  حالاواقعیت هم میگفتی هیچ اتفاقی نمیفتاد

تاحالابهش روانپزشکوپیشنهاددادین؟

نترس توکل به خدا 

حرز امام جواد از جای معتبر برای خودت و خانواده تهیه کنین همراهتون باشه باعث آرامش 

آب سیب و انار و غذاهای خونساز بیشتر مصرف کنین که آروم تر باشین 

اعصبانیت و پر خوابی و کسالت بیشتر از کم خونی

عضو کانال سیاهدونه تو ایتا شو ..‌کلی راهکار خوب داره برای رفع پرخاشگری 

به شدت می ترسیدم الان هم باز خوابه من تو اتاق پناه بردم میترسم بیام بیرون بعد اون اتفاق هم پاهام مبا ...

به مادر بیفکرت گفتی که چقدر استرسی شدی سر اینا؟ ول کن بابا در اینجور مواقع اصلا باباتو صدا نزن بگو بمن ربطی نداره مامانت خودش بیدارش کنه اصلا نترس زن و شوهرا از این دعواها زیاد میکننذ

سنت به چه دردمن میخوره عزیزم همینطوری پرسیدم حالاواقعیت هم میگفتی هیچ اتفاقی نمیفتادتاحالابهش روانپ ...

نه آخه خیلی ساله با این موضوع کنار اومدیم من همیشه هم خیلی بد دهن و بی‌اعصابه برای مثال دارم یه فیلم می‌بینیم حتی اون بازیگر هیچ کار بدی هم نکرده ولی بازیگره رو فحش میده اونم فحش‌های بد و زشت رم از دستش دیوونه می‌شم واقعاً می‌ترسم ازش حالا اینکه محبت پدری ازش ندیدم هیچ ولی ازشم می‌ترسم